Odesláno sobota v 20:43 5 dní Dobrý deň,chcem sa spýtať či má niekto rovnaký problém ako ja. Nedávno sme zapojili internet od vodafonu a sem tam každých pár dní internet blbne na pár hodín (niekedy aj pol dna) a neskutočne vyskakuje ping (kľudne aj 3000ms). Samozrejme na stránkach žiadny problém vedený není. Premium Standard - - Brno
Odesláno sobota v 21:08 5 dní Zdravím, nemám. Ale možná upřesněte jakou technologii a jaký modem máte. Já jsem na DOCSIS/Koax a v podvečer jsem hrál CS2 a vše OK. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno sobota v 22:06 5 dní Autor Zdravím, používam Vodafone Station Wi-Fi 6 (ale internet mám pripojený cez kábel) čo ma veľmi fascinuje je ako ten ping skáče v takýchto rovnakých intervaloch. Premium Standard - - Brno
Odesláno neděle v 00:07 5 dní @Richard Tak to je katastrofa. Pokud je tohle na nevytížené lince (to je důležité) u PC připojeného přímo kabelem, tak jednoznačně reklamovat a žádat kontrolu kvality signálu.Pokud je to u vytížené linky, tak to bude buffer bloat. Jaký máte tarif a jakým způsobem to měříte ? A děje se to i na různé servery (zkuste např. 1.1.1.1 a 8.8.8.8) ? Premium - - - -
Odesláno neděle v 07:19 4 dny Autor Dobrý deň @r2d2,tarif mám internet premium, toto sú pingy zo stránky www.meter.net, ale keď zapnem každú počítačovú hru tak tam ten ping naozaj aj takto skáče doslova 5s ide normálne a potom na páš sekúnd sa nedá nič robiť, problém pretrváva aj dnes ráno takže tam budem musieť zavolať. DNS server mám priamo nastavený vodafone 31.30.90.11. A servery od google rovnaký výsledok vždy je tam rovnaká krivka pingu. Premium Standard - - Brno
Odesláno neděle v 09:48 4 dny @Slamb Třeba si to tam tazatel uvedl později, než se jej malý kosmický servisní robot sériové výroby bílomodré barvy a válcovitého tvaru s půlkulovou hlavou čti @r2d2 zeptal. Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno neděle v 10:27 4 dny to se klidně stát mohlo, ale nestalo, protože sem se kouknul hned v noci, kdy sem první příspěvek schvaloval, takže malý kosmický servisní robot sériové výroby bílomodré barvy a válcovitého tvaru s půlkulovou hlavou bez profilového obrázku jenom necvaknul na šipku, aby to zjistil 😮 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno neděle v 10:38 4 dny Ale na technologii a modem se ptal Marek, ne já 🤣Já se ptal na to, zda je to na nevytížené lince u PC připojeného kabelem a jak měřil ping (ne každý měřák je spolehlivý - meter.net ano), aby to nebyl třeba buffer bloat.confused beeping noises Upraveno neděle v 10:38 4 dny uživatelem r2d2 Premium - - - -
Odesláno neděle v 10:43 4 dny před 12 minutami, Slamb napsal:... jenom necvaknul na šipku, aby to zjistil 😮No a co nejen jemu poradit, že se to dá změnit k obrazu svému?Nastavení - Zobrazení obsahu - Zobrazení tématu - Klasické: Zobrazit příspěvky s postranním panelem autora.(lepší než se posmívat) Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.