Odesláno 12. dubna12. dub Dobrý deň,chcem sa spýtať či má niekto rovnaký problém ako ja. Nedávno sme zapojili internet od vodafonu a sem tam každých pár dní internet blbne na pár hodín (niekedy aj pol dna) a neskutočne vyskakuje ping (kľudne aj 3000ms). Samozrejme na stránkach žiadny problém vedený není. Premium Standard - - Brno
Odesláno 12. dubna12. dub Zdravím, nemám. Ale možná upřesněte jakou technologii a jaký modem máte. Já jsem na DOCSIS/Koax a v podvečer jsem hrál CS2 a vše OK. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 12. dubna12. dub Autor Zdravím, používam Vodafone Station Wi-Fi 6 (ale internet mám pripojený cez kábel) čo ma veľmi fascinuje je ako ten ping skáče v takýchto rovnakých intervaloch. Premium Standard - - Brno
Odesláno 13. dubna13. dub @Richard Tak to je katastrofa. Pokud je tohle na nevytížené lince (to je důležité) u PC připojeného přímo kabelem, tak jednoznačně reklamovat a žádat kontrolu kvality signálu.Pokud je to u vytížené linky, tak to bude buffer bloat. Jaký máte tarif a jakým způsobem to měříte ? A děje se to i na různé servery (zkuste např. 1.1.1.1 a 8.8.8.8) ? Premium - - - -
Odesláno 13. dubna13. dub Autor Dobrý deň @r2d2,tarif mám internet premium, toto sú pingy zo stránky www.meter.net, ale keď zapnem každú počítačovú hru tak tam ten ping naozaj aj takto skáče doslova 5s ide normálne a potom na páš sekúnd sa nedá nič robiť, problém pretrváva aj dnes ráno takže tam budem musieť zavolať. DNS server mám priamo nastavený vodafone 31.30.90.11. A servery od google rovnaký výsledok vždy je tam rovnaká krivka pingu. Premium Standard - - Brno
Odesláno 13. dubna13. dub @Slamb Třeba si to tam tazatel uvedl později, než se jej malý kosmický servisní robot sériové výroby bílomodré barvy a válcovitého tvaru s půlkulovou hlavou čti @r2d2 zeptal. Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno 13. dubna13. dub to se klidně stát mohlo, ale nestalo, protože sem se kouknul hned v noci, kdy sem první příspěvek schvaloval, takže malý kosmický servisní robot sériové výroby bílomodré barvy a válcovitého tvaru s půlkulovou hlavou bez profilového obrázku jenom necvaknul na šipku, aby to zjistil 😮 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 13. dubna13. dub Ale na technologii a modem se ptal Marek, ne já 🤣Já se ptal na to, zda je to na nevytížené lince u PC připojeného kabelem a jak měřil ping (ne každý měřák je spolehlivý - meter.net ano), aby to nebyl třeba buffer bloat.confused beeping noises Upraveno 13. dubna13. dub uživatelem r2d2 Premium - - - -
Odesláno 13. dubna13. dub před 12 minutami, Slamb napsal:... jenom necvaknul na šipku, aby to zjistil 😮No a co nejen jemu poradit, že se to dá změnit k obrazu svému?Nastavení - Zobrazení obsahu - Zobrazení tématu - Klasické: Zobrazit příspěvky s postranním panelem autora.(lepší než se posmívat) Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.