Odesláno úterý v 13:54 3 dny Centrum péče @Jan Novak Akce platí ode dneška a rozhodně není online, naopak ji lze využít jen v prodejně. Nebavili jste se spíš o výkupu telefonu? Ten opravdu probíhá online, to je ale něco jiného. V některých situacích může být pro vás výkup výhodnější (jde o 2 různé nabídky, které nejdou kombinovat). Pokud jste ale opravdu donesl starý telefon (i kdyby nefunkční), tak je to tak, že za něj v prodejně dostanete Smarttag nebo slevu - viz https://www.vodafone.cz/udrzitelne-podnikani/pomoc-mobilem/. Odkázat se v případě potřeby můžete na tu stránku nebo i na příspěvek zde v Techfóru. Věřím, že to při další návštěvě klapne a šlo jen o nedorozumění nebo jste byl jeden z prvních, kdo chtěl akci využít a kolegové si to neuvědomili (což by se samozřejmě i tak stát nemělo). Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno úterý v 15:17 3 dny Proč nebyl dnes na pobočce nová Karolína v Ostravě v11 hodin ani jeden smarttag 2 donesl jsem starý mobil na odevzdání a dostal jsem h...o,Dnes,Nová Karolína Ostrava v 11 hodin jsem donesl starý mobil na výměnu za smarttag 2 a dostal jsem pouze omluvu že smartagy 2 byly pryč během dvaceti minut.Takove akce si milý Vodafone strčte víte kam. - - TV Komfort HD mediabox Ostrava1
Odesláno úterý v 16:13 3 dny Dnes jsem osobně byl ráno v Nové Karolíně, na pobočce celkem 6 kusů přišel jsem v 9:00 přesně, babička co nevěděla ani o co jde si jich vzala 5 a na mě zbyl poslední 🤣. Oc Třebovice tam jsem byl v 13h a taky nic. Obávám se že to nikde lepší nebude Náhodou někdo z Vodafonu neví kdy budou skladem? Ještě by se mi jeden hodil pro psa 😁 - - - - Frýdek-Místek
Odesláno úterý v 16:54 3 dny Autor To jako vážně Vodafone rozdává zdarma Smart tagy po pěti kusech jednomu člověku ?! To mě tedy přijde dost nefér a nedomyšlené. 🤔 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno úterý v 17:34 3 dny Nene, to fakt Vodafone nezná čekou povahu, že když je něco skoro zdarma tak se dokážeme přetrhnout? Kamarád sbírá staré tlačítkové telefony, ze tří udělá jeden funkční a ty dva hodí do krabice. Má jich tam asi 60 kusů. Tak vyrazíme do velkoměsta? P.S. na bazoši jsou Samsung Galaxy SmartTag2 kolem pětistovky, tak uvidíme kolik a za kolik se jich tam za pár dnů objeví. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno úterý v 20:16 3 dny Akce trochu připomíná akci magentového operátora před téměř 20 lety kdy za každý donesený mobil dal recyklístek v hodnotě 200 kč. Každý mohl odevzdat až 5 mobilů a odnést si zdarma cokoliv v hodnotě 1000 Kč. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno středa v 05:29 3 dny před 15 hodinami, Ondra - Vodafone napsal:@Jan Novak Akce platí ode dneška a rozhodně není online, naopak ji lze využít jen v prodejně. Nebavili jste se spíš o výkupu telefonu? Ten opravdu probíhá online, to je ale něco jiného. V některých situacích může být pro vás výkup výhodnější (jde o 2 různé nabídky, které nejdou kombinovat).Pokud jste ale opravdu donesl starý telefon (i kdyby nefunkční), tak je to tak, že za něj v prodejně dostanete Smarttag nebo slevu - viz https://www.vodafone.cz/udrzitelne-podnikani/pomoc-mobilem/. Odkázat se v případě potřeby můžete na tu stránku nebo i na příspěvek zde v Techfóru. Věřím, že to při další návštěvě klapne a šlo jen o nedorozumění nebo jste byl jeden z prvních, kdo chtěl akci využít a kolegové si to neuvědomili (což by se samozřejmě i tak stát nemělo).asi teda myslel vykup zkusim dnes a uvidime :)dnes uz o akci vedeli vsude, ale nikde nemaji zadny samsung tag . Mam zkusit koncem tydne maji naskladnit . Start Basic Základní - praha
Odesláno středa v 09:28 2 dny Mysleli to dobře, ale dopadlo to jako vždycky. Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno středa v 09:34 2 dny Tak už to začíná, na bazoši je dnes první nabídka, včera zakoupeno za korunu tři kusy a dnes už je inzerát na prodej za 300 kč kus.Sakra, prodejce Teplice.. Ale to já ne! 😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno středa v 10:16 2 dny Ta akce celkově dává hodně smysl - zbavte se elektroodpadu, ale aby vám to nebylo líto, tak místo něj dostanete jiný. A za pár let se může udělat akce na sběr smart tagů 🤣 Premium - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.