Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno
před 22 hodinami, tomus napsal:

To jako vážně Vodafone rozdává zdarma Smart tagy po pěti kusech jednomu člověku ?!

To mě tedy přijde dost nefér a nedomyšlené. 🤔

No nerozdává, protože je nikde na prodejnách nemají 😁

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odesláno
  • Autor

Tím spíš by s nimi měli šetřit a nerozdávat je jak koblihy, pak se objevují na bazoši inzeráty jako je tento.🤔

Prodám nový zabalený zapečený smartatag2 Včetně faktury že dne 22.4.2025. Mám 3 kusy k prodeji

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
  • Centrum péče

Pěkné ráno,

zájem o akci je skutečně obrovský, máme z toho velkou radost! Je ale pravda, že na většině prodejen už bohužel SmartTagy nejsou k dostání. Mrzí nás, že se nedostalo na všechny, proto momentálně jednáme s dodavatelem o možném navýšení zásob. 

• Super Fibre
  • Extra
  • ALLinONE
  • Vodafone TV app Samsung
  • Pardubice
Odesláno

A nebylo by snazší dát například omezení na maximální počet na osobu, den? Já sám bych doma našel jistě 8-10 kusů starých mobilů = 8-10 smart tagů jen u mě.

• Premium
  • Super
  • Základní, Cinema, Family, Sport
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium
  • Praha
Odesláno

Z čeho máte radost? Že se nedostane na normální lidi, ale překupníci to už nabízejí k prodeji na bazarech? Znám pár lidí co vyrazilo na prodejnu se starým mobilem, ani jeden nevyužívá nic od Vodafonu a ani to nemá v plánu, ale SmartTag2 za 1 Kč si užije.

Nenapadlo vás to dávat přednostně zákazníkům Vodafone? Ale jak to tak vypadá, tak je pravda, že stávající zákazník už pro vás nemá takový význam jako ten nový, že.

Ale fakt neznám nikoho, kdo by kvůli tomu k vám přešel.

Samsung Galaxy SmartTag2 - Teplice | Bazoš.cz

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice
Odesláno

Kdo ví, jak se to odevzdání starého zařízení / nákup eviduje. On to není výkup, tak možná se ani neeviduje - neověřuje osoba, co dané zařízení přinesla a pak se vystaví prodejní doklad o vydání SmartTagu bez hlavičky.

Ale třeba to tak není, a tak by to nějak omezit mohlo jít.

Ale ono vždy by se našla cesta, jak to obejít. Stačí přijít se spolužákem ze školy, s členem rodiny apod.a jde hned o jinou osobu, i kdyby se vedla evidence.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Mají radost, že se vybere hodně elektroodpadu, který bude putovat na recyklaci. Zároveň přispějí na WWF. Tedy, že akce bude úspěšná. To není akce zaměřená na získávání zákazníků.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Aha, tak když mají radost že se vybere hodně elektroodpadu tak proč teda přidělávají další? No a aby ten elektroodpad nebyl tak přestanou prodávat telefony, tablety? Taky umožní používat můj modem nebo můj setobox?

Ty máš tak nicneříkající a nicneřešící odpovědi jako naši politici. Zastánce Vodafonu za každou cenu.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice
Odesláno

BYOD modem používat lze - o tom je na foru už dost informací,

a set top box se nemusí pronajímat. Lze využívat app ve Smart TV či jiným způsobem (Apple TV, Android OS, Android TV, v prohlížeči apod.).

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Nech toho, proč si vybereš jen nepodstaný věci a nereaguješ na celkové vyznění příspěvků? Nebo už zase nesmím říct svůj názor, že podle mě tahle akce je nepovedená?

A setobox si pronajímat musím, když mám starou televizi bez možnosti instalací různých appek, to nevíš? A nebo si mám koupit novou televizi a tím teda přispěji ke sníží elektroodpadu jak?

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague