Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Tak požadavek si u Vodafone podat můžeš, ale odpověď bude stejná jako na webu Vodafone po zadání svojí adresy, Vodafone ti nic jiného než to co tam je uvedeno nenabídne.

Čí je ta optika to si zjisti sám, můžeš se ještě zkusit mrknout na web Cetinu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Paní je regulérní obchodní zástupce, to lze ověřit tady.

Avšak nikde není napsáno, že musí dotyčná osoba / firma zareagovat do hodiny, půl dne, do dalšího dne, do konce týdne apod.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

ale můžu udělat a věř mi že bych to zvládl, zajet třeba do Štěrbohol a v tom stánku vodafone za krk toho prodejce zvednout za země a vyklepat z něj nabídku jedním vrzem. když mi nezavolají do víkendu.

Odesláno

A proč se jen píšou maily a nezavolá se do Vodafone rovnou?

• Premium
  • -
  • Základní
  • Praha
Odesláno

před chvílí vyřešeno s prodejkyní. Čekám jen na technika na to se dohodnout kdy mi to doveze domů. Tuto otázku uzamknout a nebo rovnou smazat. VYŘEŠENO.

Odesláno

Jmenuje se to téma.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Praha
Odesláno

A můžeme tedy vědět jaké bude řešení ?

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Chytl paní pod krkem, ta mu natáhla optiku a je spokejen. 😆

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Praha 15
Odesláno
před 6 minutami, tomus napsal:

A můžeme tedy vědět jaké bude řešení ?

dyď jsem to psal. dohodl jsem se na novém modemu a zvednutí rychlosti. IP zůstane stejná je rychlost dvojnásobná. kdyby ten modem na 2,5gb uměl v bridge těch 2,5gb pustit na LAN cestou cat 6a tak jdu do téhle rychlosti. Jinak to pro mě a vlastně nikoho nemá smysl. Teď jsem potvrdil změnu a čekám na telefonát technika abych se s ním dohodl na předání modemu. V klidu a pohodě. A úsměvem na rtu.

před 8 minutami, vhSlim napsal:

Chytl paní pod krkem, ta mu natáhla optiku a je spokejen. 😆

optiku už máme 5 let před barákem. firma co to tahala vzala peníze z evropských fondů a dál to neřešila. Zatím se nenašel provider co by navrhoval využití optiky rozumnou rychlostí. osobně když ne přímo do bytu 10GB tak 2,5GB optikou beru. gibsíků mám několik. Router mám tento https://www.i4wifi.cz/cs/211263-routerboard-mikrotik-rb4011igs-5hacq2hnd a na každé straně bytu tj. 2x toto https://www.i4wifi.cz/cs/211098-mikrotik-cap-ac.

wifi je řízena capsmanem, firewall je svtavěný na míru veřejné IP adrese tak, že z NIC.CZ stahuji údaje z jejich firewallů o parazitických IP adresách a aplikuje do firewallu tak, že jakýkoliv packet z vadné adresy je hned zahozen a dál se s ním nezabývám.

Technik přijede tento čtvrtek mezi 10-12 hodin. Modem převezme manželka. Moc nadšená není ale dělám to primárně pro ní. Aby jí nepadala VPN když je na home office. To když já něco v tu chvíli dělám na netu.

Odesláno

Ještě upozorni technika který k tobě pojede, aby si vzal neprůstřelnou vestu a pro jistotu uzavřel životní pojistku.

S cholerikem je totiž těžké jednání...

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Liberec

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague