Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Uživatel @dad18 se tady na fóru snaží hrát si na cenzora a dožaduje se mazání zaběhnutých témat a přitom uráží ostatním uživatele, takže jsem mu začal cenzurovat jeho příspěvky a protože v tom pokračoval, tak dostal ban na 5 dní do pondělí.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

A není tohle zbytečné, dávat banány? Copak jsme nějací puboši? Předpokládám, že jsme zde skoro všichni 30+, tak snad zvládneme ukočírovat své emoce a mluvu. Člověk si nesmí hned vše tak brát a je třeba mít nadhled.

• Premium
  • Super
  • Základní, Cinema, Family, Sport
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium
  • Praha
Odesláno

Ano, s tím souhlasím, ale zase by to mělo být v rámci nějakých mezí.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

2 tomus: ...to si neměl. Dyť je to sranda a navíc mě olajkoval příspěk, kde jsem si z něho dělal srandu. To je dobrý, ne?
Ale na druhou stranu - mě už jste taky párkrát smázli pro drzost, tak co :-)

• -
  • -
  • Komplet
  • Takový bílý, nastojato
  • Praha Žižkov
Odesláno

Ahoj, omlouvam se, ze asi nevim, o co jde do detailu a ze mozna budu off topic. Ale diskuzni fora by mela drzet nejaky standardy a treba moje (a nejen moje) zkusenost s “shitlerem” nebyla potitivni - byla za ramcem slusneho chovani a verejne debaty. Utoky, iracionalni disliky, obvinovani, propaganda a paranoia. Verejne napomenuti neustal a zmizel, namisto nejake jeho sebereflexe a korekce chovani.

Vevne verim, ze moderatori pouzivaji selsky rozum, ferovy pristup a ze udrzi forum zdrave demokraticke.

• Premium
  • Super
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha
Odesláno

selskej rozum a férovej přístup by asi šel, ale nějak tady v tom nevidim žádnou souvislost s demokracií 🤔

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno
  • Autor

Dneska je to rovných 21 let co bylo tohle fórum založeno, měl jsem v plánu tady o tom napsat nějaký příspěvek, ale už druhý den po sobě mě uživatel dad18 hned ráno opět naštval, nakonec mě svým dalším jednáním vpodstatě dotlačil k tomu že jsem mu dal ban, což jsem tady už několik let neudělal,

po zbytek dne už jsem neměl náladu sem nic psát, takže můj příspěvek o výročí fóra bude možná někdy později.

Přátelé chovejte se tu k sobě i k adminům a moderátorům slušně, ať je těch udělených napomenutí, banů a dalších restrikcí co nejméně, já z toho taky nemám žádnou radost.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Za sebe mohu říct, že též nejsem příznivec banování - nicméně jeden z důvodů, proč na tohle fórum chodím je, abych se dozvěděl něco nového a zajímavého (pro formu - klidně i o něčem z širšího telekomunikačního trhu) . A když vidím nějaký príspěvek, kde můžu někomu poradit, proč ne.

Ale na druhou stranu, nemám moc potřebu tu číst stránky spamu o ničem - concern trolling o tom, zda tu něco náhodou není OT, zda náhodou to nemluví o jiné službě atd atd. výrazně snižují hodnotu jinak velmi příjemného fóra (a kdybych chtěl číst spoustu podobného spamu, tak jdu na parabolu a podobné fóra).

• Premium
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno
před 14 hodinami, Slamb napsal:

selskej rozum a férovej přístup by asi šel, ale nějak tady v tom nevidim žádnou souvislost s demokracií 🤔

K tý demokracii a mé včerejší pointě... Co je demokratický a co ne, si myslím, že je velmi křehký obecně. Na jednu stranu člověk má právo říkat svůj názor, na druhou stranu to můžou být dezinformace, urážky apod. Je tenká linka a těžko rozpoznatelná, co ještě je demokrativkej názor a co není. S tím selským rozumem moderátorů jsem demokracii myslel tak, že věřím, že zdravě vyhodnotí, kde je to už za hranou.

Ale už to, že se tady na toto téma otevřeně bavíme, jako projev demokracie na tomto foru vnímám. 👍

• Premium
  • Super
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha
Odesláno

Občas se tu některé příspěvky uživatelů vymykají nějaké lidskosti, normálnosti, slušného chování apod.

Chápu, že občas někoho něco naštve, ale ...

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague