Odesláno pondělí v 17:22 2 dny A jeste se zeptam:jaky bych si mel zakoupit MODEM,abych ho mohl pouzit jak pro VF,O2 nebo TM.Modem co mi nabizi primo VF WR-5804 predpokladam u TM a O2 fungovat nebude? Basic - Základní Compal CH7465 P11
Odesláno pondělí v 17:59 2 dny Bude 😉 v zásadě vám bude stačit jakýkoliv WiFi router, protože ještě před ním bude ONT převodník. Tam bych se do vlastního nepouštěl. Ale co se týká routeru za ONT, není se čeho bát. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno pondělí v 19:39 2 dny Jen bych upřesnil, že ten ONT převodník je vlastně takový modem. Jinak viz Marek Super Basic Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10
Odesláno pondělí v 20:29 2 dny 2 hours ago, tictac said:A jeste se zeptam:jaky bych si mel zakoupit MODEM,abych ho mohl pouzit jak pro VF,O2 nebo TM.Modem co mi nabizi primo VF WR-5804 predpokladam u TM a O2 fungovat nebude?Fungovat to bude, ale určitě bych nekupoval - jsou mnohem rozumnější alternativy, pokud napíšete jaký máte rozpočet, tak Vám tu určitě něco někdo poradí. Např. pro inspiraci - Ubiquiti UniFi Express (cena cca 3500) či Ubiquiti UniFi Express 7 (cena cca 5500) pro rychlejší internet (rychlejší než 1000 Mbps). Premium - - - -
Odesláno včera v 15:531 den Autor r2d2A ktery teda koupit?https://www.suntech.cz/ubiquiti-unifi-express-7_d696498.htmlnebohttps://www.alza.cz/ubiquiti-unifi-express-ux-d10810617.htmVubec tem vecem nerozumim.Jinak VF by mi dodal WR-5804 za 1900,-Kc.Co se tyka rychlosti internetu dal bych si tu nejpomalejsi 250 MB/s budu mit stolni PC pripojeno kabelem.Dekuji za odpoved. Basic - Základní Compal CH7465 P11
Odesláno včera v 20:421 den ten dražší má lepší wifi, takže jestli máš nebo budeš mít novější telefon, tak je to lepší volba 😊jinak nejpomalejší internet u vodafonu je pořád stovka 😀 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno včera v 21:571 den @tictac Víceméně to tu už napsal Slamb - osobně bych bral ten dražší (Ubiquiti UniFi Express 7), budete mít router i WiFi pořešeno na hodně dlouho a na WiFi Vám to (v rozumném dosahu) vytáhne bez problému plnou rychlost (i třeba gigabit). Samozřejmě, na ten pomalý internet je to overkill - ale to už si asi zvažte sám, zda si raději koupit nějaké levné / levnější zařízení, nebo něco, co Vám vydrží roky i s podporou (to je docela hodně důležité).a jen tak pro jistotu - ano, dalo by se koupit i něco levnějšího (než ten VF modem, nebo v podobné hladině) - ale osobně bych to nedoporučoval a raději volil něco solidnějšího. Ale samozřejmě, je to na Vás - proto jsem původně psal ať napíšete nějakou cenou představu. Ale já osobně bych si něco horšího než ty dvě zařízení, co jsem psal, nepořizoval. Premium - - - -
Odesláno před 14 hodinami14 hod Autor No a technik,ktery prijde od VF bude ochoten zprovoznit ten Ubiquiti UniFi Express 7 ?Bojim se ze kdyz nahlasim VF ze budu mit svuj modem ze mi jen reknou ze net na me adrese funguje a nastaveni modemu si mam vyresit sam. Upraveno před 14 hodinami 14 hod uživatelem tictac Basic - Základní Compal CH7465 P11
Odesláno před 13 hodinami13 hod @tictac VF technik Vám (pokud vím) nebude instalovat vůbec nic, ani ten VF router - to je příplatková služba. Technik standardně zapojí pouze převodník, vše další je na Vás nebo za příplatek.Instalace toho Unifi je ale velmi jednoduchá i pro méně technického člověka - můžete se podívát (je to anglicky, ale asi by se našlo i v češtině) - https://youtu.be/03BwNoNYfgE?si=pjoFNFx0nKXAHfHE&t=334V podstatě připojíte ethernet kabel z ONT převodníku do zásuvky WAN na Unifi a stáhnete si mobilní aplikaci, kde se Vás to zeptá na základní věci (jak chcete aby se jmenovala WiFi síť) a to je celé. Upraveno před 13 hodinami 13 hod uživatelem r2d2 Premium - - - -
Odesláno před 12 hodinami12 hod Autor Dekuji za video,ale asi teda nechci.Nepouzivam smart-phone.Verim ze Ubiquiti UniFi Express 7 bude kvalitni zarizeni,ale ja potrebuji reseneni ze VF technik mi natahne kabely v byte zprovozni vse tak,abych nemusel nic nastavovat.(jen heslo wifi site?}a hned mohl uzivat internet. Basic - Základní Compal CH7465 P11
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.