Odesláno středa v 11:42 1 den Není mi jasná jedna věc. tictac tedy chce připojovat pouze jedno zařízení a tím bude PC přes kabel? Pak ani žádný router nepotřebuje, může připojit PC rovnou do ONT. Nicméně pokud se jedná o FTTH Cetinu (jakože asi jo, protože WR-5804 se dává jenom na Cetin a případně Quadruple konektivitu), tak je potřeba z PC sestavit PPPoE v patřičné VLAN, což nemusí být ve Windows jednoduché, respektive záleží na konkrétní síťově kartě. Super Fibre - ALLinONE - Praha
Odesláno středa v 12:36 1 den @Matěj Asi ano, ale konfigurace VLAN a PPPoE určitě nebude pro uživatele, který nepoužívá ani smart phone (a už vůbec ne to připojit si PC přímo na internet)@tictac Pokud jste rozhodnutý pro VF, tak zavolejte na info linku, tam si objednejte instalaci a zdůrazněte, že potřebujete instalaci na klíč / asistenci - technik by Vám pak měl vše nainstalovat a nastavit, ale je to placená služba. Router si tím pádem budete muset vzít ten jejich, tam není jiná varianta. Premium - - - -
Odesláno středa v 14:18 1 den Autor instalaci na klíč / asistence je u vodafone zdarma pokud budu uzivat internet minimalne 24 mesicu.Jen jsem trochu zaskocen s nastavovanim te sitove PC karty.To znamena ze pokud si pozdeji zakoupim nove stolni PC bude muset prijit znova technik mi nastavit sitovou kartu ?? Myslel jsem ze jen prendam kabel RJ45 do noveho pc. Basic - Základní Compal CH7465 P11
Odesláno středa v 17:41 1 den @tictac Ano, jenom přepojíte RJ45 kabel - to nastavení co psal @Matěj bylo jen přemýšlení o zapojení bez routeru, to se Vás netýká. Premium - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.