Odesláno před 21 hodinami21 hod Jaromír Soukup spustil svůj nový projekt Pozor Soukup! | MediaGuruKdyž odešel z Barandova, zrušil jsem tv. Vrací se zatím na net, tak snad bude mít i vlastní Televizi.který pořad s Jaromírem jste měli nejraději? Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno před 21 hodinami21 hod Nejen konkurent TV stanic, ale dokonce i Konkurent Alzy Upraveno před 21 hodinami 21 hod uživatelem Ivo2003 Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno před 20 hodinami20 hod Má vůbec smysl kvůli Soukupovi zakládat nové téma?Stejně všichni víme jak to nakonec dopadne. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 20 hodinami20 hod Autor Podle mě nemá, ale je to v rámci objektivity a vyváženosti fora jsem to bohužel musel přidat. Má, měl sledovanost na Barandově cca 4 % a co kdyby někdo z nich byl i zde? Já bych pak nechtěl číst jejich nářky, že jejich guru je snad zde tabuizován nebo dokonce cenzorován. 😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.