Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

ahoj, mám dotazy k nastavení některých věcí na tomto 5g modemu

1, heslo na wifi ma nějakou nesmyslnou politiku, například 3 typů speciálních znaků. Já potřebuji heslo zadat své, už tak dost silné, které ovšem je konstruované jinak. Mám mnoho iot zařízení po domě a zahradě a nedokážu si představit, že budu muset měnit všeude hesla. zatím používám externí wifi, ale rád bych udělal mesh (viz dále) a pak bych potřeboval nastavit heslo na to své. Takže jak vypnout tu nesmyslnou politiku na heslo pro wifi ?

2, teď mám pres kabel píchlý vodafone supef wifi extender, ale rád bych udělal mesh, z giga cube na tyto 2 extendery, jde to ? nikde jsem nenašel postup, ale stačilo by mi vědět, že to lze, a pak to zkusím

3, a toto mě pálí nejvíce. jak přřiadím pevné adresy zařízením v síti ? teď je přiděluje dhcp automaticky a já nenašel nikde jak jim adresu zafixovat. modem pro lte, který jsem používal dposud to uměl,

díky za rady

• Bez kabelu Naplno 5G
  • Premium
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium box
  • Svinaře Lhotka
Odesláno
  • Centrum péče

Pěkný den, pokud modem vyžaduje určité podmínky pro heslo, tak to obejít nepůjde. Super Wi-Fi funguje pouze tak, že první extender je k modemu připojený kabelem.

Ke třetí otázce odpověď teď neznám, předpokládám, že možnosti v sekci Pokročilá nastavení - Směrovač / Ostatní jste už zkoušel?

Ještě doplním, že stručný návod a některé postupy jsou k dispozici na https://www.vodafone.cz/pece/internet-data/datova-zarizeni/gigacube-5g-gen2/.

• Super Fibre
  • Extra
  • ALLinONE
  • Vodafone TV app Samsung
  • Pardubice
Odesláno
  • Autor

Ten navod jsem cetl, ale je v tomto ohledu k nicemu

Upraveno uživatelem Andy

• Bez kabelu Naplno 5G
  • Premium
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium box
  • Svinaře Lhotka

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague