Odesláno včera v 12:501 den ahoj, mám dotazy k nastavení některých věcí na tomto 5g modemu1, heslo na wifi ma nějakou nesmyslnou politiku, například 3 typů speciálních znaků. Já potřebuji heslo zadat své, už tak dost silné, které ovšem je konstruované jinak. Mám mnoho iot zařízení po domě a zahradě a nedokážu si představit, že budu muset měnit všeude hesla. zatím používám externí wifi, ale rád bych udělal mesh (viz dále) a pak bych potřeboval nastavit heslo na to své. Takže jak vypnout tu nesmyslnou politiku na heslo pro wifi ?2, teď mám pres kabel píchlý vodafone supef wifi extender, ale rád bych udělal mesh, z giga cube na tyto 2 extendery, jde to ? nikde jsem nenašel postup, ale stačilo by mi vědět, že to lze, a pak to zkusím3, a toto mě pálí nejvíce. jak přřiadím pevné adresy zařízením v síti ? teď je přiděluje dhcp automaticky a já nenašel nikde jak jim adresu zafixovat. modem pro lte, který jsem používal dposud to uměl,díky za rady Bez kabelu Naplno 5G Premium ALLinONE Vodafone TV Premium box Svinaře Lhotka
Odesláno před 23 hodinami23 hod Centrum péče Pěkný den, pokud modem vyžaduje určité podmínky pro heslo, tak to obejít nepůjde. Super Wi-Fi funguje pouze tak, že první extender je k modemu připojený kabelem.Ke třetí otázce odpověď teď neznám, předpokládám, že možnosti v sekci Pokročilá nastavení - Směrovač / Ostatní jste už zkoušel?Ještě doplním, že stručný návod a některé postupy jsou k dispozici na https://www.vodafone.cz/pece/internet-data/datova-zarizeni/gigacube-5g-gen2/. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 22 hodinami22 hod Autor Ten navod jsem cetl, ale je v tomto ohledu k nicemu Upraveno před 22 hodinami 22 hod uživatelem Andy Bez kabelu Naplno 5G Premium ALLinONE Vodafone TV Premium box Svinaře Lhotka
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.