Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno
před 36 minutami, Sparrow napsal:

Já, ano. Odkoupený

Sakra Danieli, vymaž ten obrázek nebo si ho uprav. Víme tvoje jméno, příjmení, email, to že rád jíš a vaříš, nakupuješ v Bille i Baumaxu, taky že sázíš.. Jen nevidím favikon FV, takže si asi moc mladý nebo už moc starý a nebo dlouho ženatý... 😀

Technický dotaz na tebe a prohlížeč. Koukám, že máš dva řádky záložek? Nějaký doplněk? A nějaká taková fičura i do EDge není?

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice
Odesláno

Já tam vidím spoustu otevřených záložek v Chrome a pod adresním řádkem jeden řádek oblíbených - ať už napřímo, nebo ve složce.

Kde by měl být ten druhý řádek záložek? To napravo za adresním řádkem jsou rozšíření.

Upraveno uživatelem Technikus

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno
  • Autor

A zase řešíš to co není podstatou mojeho příspěvku.😀 Ale máš naprostou pravdu, nenapadlo mě že by měl otevřených tolik oken proto mě to zarazilo a myslel jsem že to jsou jen favikony záložek ty nahoře a dole pod adresním řádkem je další řada záložek.

Ale pořdád to nic nemění na tom, že vidíme jeho celé jméno a email. Třeba by to mohl někdo zneužít a posílat mu pozvánky na kávu a nebo dickpicky?

A to má jako všechny ty záložky připnuté a tak se mu po zapnutí prohlížeče všechny zas načtou? Bože... No a nějakou fičuru na dva řádky záložek někdo neznáte?

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice
Odesláno

Ano, s tím souhlasím.

Příspěvek ideálně editovat a zakrýt či odstřihnout os. údaje.

Řádek s oblíbenými jde minimálně v Chrome zobrazovat, nebo ne a lézt tam z nabídky, a otevřít Chrome lze tam, kde jsme přestali, tedy i s těmi bambiliony stránek.

image.png

• Premium
  • -
  • Základní
  • Praha
Odesláno

No a po najetí na jeho webovky zjistíte i jeho tlf číslo :-) Podle mě to je tady nový Tinder nebo tak něco :-) A specializuje se asi na tvorbu lechtivých webů ;-)

Může mu to nějaký modrák upravit v rámci bezpečí? Nebo mu pak bude @dad18 po večerech volat a psát, už něco psal o jeho cuketě na fotce :-D

Upraveno uživatelem Komár

• Premium
  • Super
  • Základní, Cinema, Family, Sport
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium
  • Praha
Odesláno
  • Autor

No dovol!!!

Jaký večer, já mu už volal, ale nezvedá to. Píšu mu i zde na foru a taky nereaguje.Jestli se nezalekl těch deseti zpráv a stejně tak volání.

Jo, moudrátore, vymaž to, já jsem si to už stáhnul a konkurenci nechci.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice
Odesláno

Jestli bychom tu neměli založit bokem téma, něco jako Hospoda, pokec o všem možném.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Praha
Odesláno

No tak, ženatej nejsem :)

Je mi pade a jsem v ID proto ta Bila s dovozem.

V Baumaxu jen sháním desku.

A netuším co je FV takže asi moc starej :D

A ohledně záložek to by jsi to měl vidět doma na PC 2 monitory a na každém otevřený prohlížeč. :)

Prostě zapomínám zavírat záložky a jednou za měsíc to promažu.

Email a číslo je už na netu profláklý X let ale kupodivu mám max 2 nevyžádný hovory do roka.

Ale abych "nepohoršoval" tak to smáznu.

• Super
  • Basic
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 5, CA modul
  • Praha 10
Odesláno

Příspěvky jsem oddělil a vytvořil speciální téma. Většina toho je dost velký offtopic, ale pobavili jste mě a jsem rád, že se dokážete špičkovat i slušně. Kdyby ta diskuze byla vždy takto "příjemná", byl by svět hezčí, my bychom nemuseli do diskuzí zasahovat a jediný o kom byste si právem mysleli své, bych byl já. 😇

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague