Odesláno před 7 hodinami7 hod Autor No to je právě to - když odejdu k TM, tak výhodou bude "jen" 50mbps navíc upload, ale zase nevím jaká je stabilita a co ceny po půl roce kdy končí speciální nabídka (prý se to dle pracovníka pobočky pak dá "domluvit") ale nevím, takže je to pro mne loterie. Zatím vypadá jako nejrozumnější zůstat za 400 na 1000/50 u VF a dál to neřešit...Mimochodem ten FritzBox 6690 je fakt designově ... divný ... jako retro ale až ošklivý ? No to je jen bokem, kdybych někdy měl VF 2000/400, ale kdo ví, do té doby bude asi zase jiný typ modemu. - - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 4 Nusle
Odesláno před 7 hodinami7 hod Už do nějakého vlákna někdo zkušenost dával. Vzhledově pěkný není, ale topí méně jak Station. Papírově (uvedeno na webu) má i nižší spotřebu. Tady je ta zkušenost Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod Strašně dlouhý dotaz, že jsem ho celý nečetl, sory jako.Máš od Vodafone i něco jiného? Telefon, televizi? A jak dlouho? Nemůžeš chtít slevu hned a bez dalších služeb. Pak bych určitě neodcházel jinam a snažil se domluvit nějakou slevičku, když ti jí nenabídne jedna slečna na lince tak druhá možná jo.🙂P.S. a Na Fritze nám (najde se tu ještě jeden člen komu se líbí?) nesahejte. Je tak ošklivý až je hezký. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno před 7 hodinami7 hod Za "chvíli" by měl v Německu vyjet nový modem Ultra Hub, pak by se měl dostat i do ČR a nahradit Fritz!Box. Nový modem bude designově podobný PowerHub Super WiFi6. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 7 hodinami7 hod To jako tohle? to je nějaký difuzér nebo co? Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno před 7 hodinami7 hod Autor Jo dlouhý dotaz, klidně to nečtěte celé, nevadí. Je mi jasné, že když je více služeb, tak se dá více smlouvat a zlevnit. Ale právě mám pouze net. Takže asi zůstanu na 1000/50 za 400, protože nevím zda za to lítání stojí mít stejnou cenu u TM a jen UP o 50 mbps vyšší. Zajímalo by mne, kdy se UP oficiálně zvýší pro ty co mají 1000/50 na alespoň 100mbps pro UP, ale to NIKDO neví, takže čekat ...Hmm ten "difuzér" je taky zajímavej vzhledem tedy ... 😶 - - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 4 Nusle
Odesláno před 7 hodinami7 hod Viz https://www.techforum.cz/topic/63555-zrychleni-docsis-internetu-2025/#findComment-481508 a bude to sálat teplo 😁 dole to bude nasávat studenější a komínovým efektem nahoře pouštět zahřátý.@Vlasek na 100 už to nepůjde, teď je k 1Gbps upload 200Mbps, tarif se 100Mbps už na dané adrese není dostupný. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 7 hodinami7 hod Autor Obrovský modem ... super věž! 😊 Jo no počítám s 1000/200, ale ne pro ty, kteří nechtějí připlatit (400 za 1000/50 vs 600 za 1000/200 u mě), navíc jak jsem psal, paní z ret. odd. mi několikrát říkala, že i když mi aktivuje 1000/200 tak těch 200 OPRAVDU nemohou dodržet a musím se poradit s tech. odd. co mohu očekávat, takže připlatím +50% ceny, ale nezískám třeba nic, nebo jen 100mbps UP ... to není moc sláva ...Ale očekávat, že třeba na konci roku VF zvedne UP všem co mají 1000/50 na 1000/200 asi nelze, neboť proč zdarma a zase nikdo nic neví, ale jistě do pár let budeme dál, to jediné je asi možné řešení, čekat a čekat. - - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 4 Nusle
Odesláno před 6 hodinami6 hod @Vlasek Popravdě, já bych tu migraci vůbec neviděl nijak složitě - je to celkem jednoduché a pokud Vám ta nabídka od TM vyhovuje jinak víc, tak bych ji klidně využil a pokud se Vám to nebude pak líbit, můžete zkusit i pak tu lepší nabídku u VF pro nové zákazníky.Není to sice tak jednoduché jako např. u TV, ale pořád je to celkem jednoduché přejít. Premium - - - -
Odesláno před 6 hodinami6 hod před 1 hodinou, Vlasek napsal:No to je právě to - když odejdu k TM, tak výhodou bude "jen" 50mbps navíc upload, Zatím vypadá jako nejrozumnější zůstat za 400 na 1000/50 u VF a dál to neřešit...Sám sis to vyřešil. No a kdyby chtěl někdo od Vodafone slevu, tak určitě si budou hlídat jestli je to stálý zákazník nebo přelétavý ptáček.😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.