Odesláno před 6 hodinami6 hod Jak jsem psal už v jiném vláknu, tak něco podobného právě řeším i já teď, můžu mít net od TM 1000/1000 za 299,-/měsíc včetně modemu VS. stávající Vdf 1000/100 za 279,-/měsíc rovněž včetně modemu. Ta rychlost v uploadu je značná a 20,- rozdíl je úplně nic. Do toho ještě testuji TV od těchto dvou operátorů :-DPokud vám argumentovali, že nový zákazník to má za tolik a starý za tolik, tak bych trval na tom, že to chcete jako nový zákazník, už jsem to takhle dělal dvakrát, když došlo ke změnám v ceně. Nenechte se odbýt.před 1 hodinou, dad18 napsal:To jako tohle? to je nějaký difuzér nebo co?Co to je za módu vše teď dělat v barvách jako nějaké ortopedické pomůcky? Vypadá to už o dost lépe jako ten "Fritzlbox", ale tou barvou to zase zabili, ach jo. Ať to dělají černé a je klid. Upraveno před 5 hodinami 5 hod uživatelem Komár Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno před 5 hodinami5 hod @Komár A co tam řešíte? Optika je obecně lepší a kvalitnější poslední míle - upload je též mnohem lepší. Pokud si můžete vybrat mezi optikou a kabelem dvou slušných operátorů, tak optika je jednoznačně lepší - stabilnější, lepší latence, vyšší upload atd. Premium - - - -
Odesláno před 4 hodinami4 hod Ano toho jsem si vědom, ale nejtěžší na tom je se rozhoupat a rozjet tu akci :-) Když jsi u někoho desítky let a to jako že fakt, tak už jisté sympatie tam jsou (tedy ne od Vdf ke mě, ale já k nim) a nejsi moc hrrr do výměny :-)Proto i testuji tu TV, že bych to vzal komplet od podlahy. Krom tedy čísel. Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno před 4 hodinami4 hod Autor Ano, možná jsem to vyřešil, možná ještě ne, přemýšlím o tom zatím. Ale že bych jim řekl dejte mi to jako novému zákazníkovi? To mi všichni od VF tvrdí že nejde, jen jeden mi řekl že ať tedy odejdu na pár dní a vrátím se coby nový, ale že mi jako nic neřekl, ale to zase snadno nejde, jelikož coby výpověď by to bylo 30 dní čekání + další dny než se vrátím a coby OKU bych musel přejít k TM a pak třeba po týdnu? odejít přes OKU zpět k VF, z čehož by jistě jak TM tak VF měli patřičnou radost a já bych byl najednou na blacklistu obou coby ten, kterému se už vstříc rozhodně chodit nebude, ne že by se teď někdo přetrhl... Ne že by někdo tento BL oficiálně potvrdil, ani netvrdím že s jistotou je, ale jiný přístup k takovým "častým cestovatelům" mít jistě mohou a pak nabídnou třeba méně výhodné služby a kdo ví co ...Osobně jsem zažil zatím spíše jen jistou formu nátlaku jako "... to si nepomůžete!" a "... nakonec se vrátíte a bude Vám trapně!" a také "... myslím že od nás neodejdete a jistě jsme se dohodli!" apod., zatím naštěstí nikdo nevyhrožuje typem "... zkuste to a u nás si už neškrtnete!", to by bylo asi už moc 😄Ale kdo ví, jistě ani zde na fóru nejsou jen samí spokojení happy uživatelé (s Fritz modemem?) a skvělými zážitky z linek a jednání operátorů ... - - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 4 Nusle
Odesláno před 4 hodinami4 hod Ale vy nechcete nic extra, chcete přeci jen ceníkovou cenu z webu dle vaší adresy. To, že to je jen pro nové zákazníky je jejich výmysl, ne váš. Proto jsem jim dvakrát argumentoval, že chci jen to co mají na webu a jak si to udělají není moje věc. Na rovinu jsem jim řekl, že jestli chtějí dělat divadlo s odchodem, tak mi to přijde daleko jednodušší ať mě přepojí na retenční a tam se snad domluvíme. A dvakrát jsme se takto domluvili. Nejsem žádný přeběhlík, jak jsem psal výše, jsem u Vdf 24 let 5 měsíců. Tím taky samozřejmě argumentuji, že jsem věrný. Kdybych měl dát jen na to co mi poví operátor, tak mám ještě vytáčené spojení :-) Co člověk někdy natrefí na operátora, tak jen kroutím hlavou. Asi je třeba splnit nějaké kvóty na lidi z chráněných dílen, jinak nevím. Nadsázka s tou poslední větou.Editovány překlepy. Upraveno před 4 hodinami 4 hod uživatelem Komár Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno před 4 hodinami4 hod @Komár Opravdu bych se toho nebál, uvidíte pravděpodobně, že je to jednodušší než se zdálo :) Ideální samozřejmě mít vlastní router a WiFi, pak jste závislí na operátorovi ještě o to méně (a máte lepší WiFi - u toho rychlejšího tarifu bych se díval po WiFi 7, pokud máte novější telefony / laptopy, co to umí).@VlasekReálně je to spíše opačně - nový zákazník dostane často (většinou) lepší nabídku než ten stávající pro retenci. Liší se to operátor od operátora samozřejmě. Ale pokud nebudete dávat tady výpověď každý měsíc, tak není čeho se bát. A proč se dohadovat s někým, kdo o Vás nestojí ani tak, že Vám dá nabídku jako novému. Premium - - - -
Odesláno před 4 hodinami4 hod Autor Má smysl jim zase volat a dohadovat se zda mi dají nabídku 2000/400 za 299,-- + 120,-- (419,-- Kč) za modem jako novému zákazníkovi za akční cenu na 12 měsíců ?Zatím to vedlo jen tam, že mi řekli - na prodejně + 2x na lince - "... nejde to, leda plná cena 699,-- + 120,-- modem (819,-- Kč) ...Děs. Vždyť o 1 člověka přece nejde, dám mu to a mám klid. A nebo opačně - o 1 nejde, ať si jde k TM... Jsem u Vodafone jen od doby co převzal UPC (předtím roky tam), takže asi moc krátce na to se na to odvolávat. Upraveno před 4 hodinami 4 hod uživatelem Vlasek - - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 4 Nusle
Odesláno před 3 hodinami3 hod 🙃 Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno před 3 hodinami3 hod Zobáku, ale můžeš mi tykat.😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno před 3 hodinami3 hod Až nepěkný pohled čtvrt života 😁 Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.