Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

@Vlasek No to záleží už jen na Vás jak se s nimi chcete "handrkovat" a necháte se odbýt. Jde o vaše peníze. A skoro šest let zákazníkem Vdf není dle mě málo. Pak záleží na hrdosti, mě kdyby takhle třikrát poslali k šípku jak popisujete, tak už řeším přechod k TM, už jen z principu.

před 24 minutami, dad18 napsal:

Zobáku, ale můžeš mi tykat.😀

image.png

Vždyť tolik let ti ani není, tak jak tak dlouho můžeš u Vdf být? :-D

• Premium
  • Super
  • Základní, Cinema, Family, Sport
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium
  • Praha
Odesláno
  • Autor

To je sice pravda, že mne 3x řekli totéž, ale začínám si říkat, zda to prostě opravdu nejde, nevím sice proč, ale když to slyším nejméně 3x dokola od různých lidí i na prodejně, tak nevím no, přijde mi pak že buď mne chtějí "naočkovat" abych tomu věřil, nebo to ze záhadných důvodů fakt nejde, stejně jako paní na ret. odd. musela dát pauzu aby jí její šéf (?) schválil že mi může slevit z 600 net na 400 (stávající 1000/50)... taky divný, ale asi "možný" ? 😶

(myslím to abych mohl mít 2000/400 za cenu pro nové zákazníky (419,-- Kč měsíčně) alespoň na ten rok jak mají právě pro ně, to jen poznámka kdyby někdo nevěděl o čem tu píšu)

• -
  • -
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Praha 4 Nusle
Odesláno

Tak třeba tady je to celkem jasně - akce všechny rychlosti za 299 Kč na prvních 12 měsíců.

2. V rámci nabídky tarifů pevného internetu, která je dostupná ve vybraných lokalitách kde modernizujeme sítě, od 12. 4. 2025 (dále jen „Nabídka“) získá zákazník dočasnou slevu na 12 měsíců z ceníkové ceny v následující výši

5. Nabídku mohou využít všichni noví i stávající zákazníci, kteří si nově aktivují službu pevného internetu.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno
  • Autor

Ale kteří si nově aktivují službu pevného internetu, ale já přece již mám aktivní službu pevného internetu, jak si jej tedy mohu nově aktivovat?

Mám si to vysvětlit tak, že zažádám o změnu na 2000/400 což je nová služba a tím splním podmínku že si coby stávající zákazník aktivuji nově službu?

Každopádně pak nevím, proč mne zatím každý z VF přesvědčuje, že toto jde jen pro nové zákazníky - jen pro nové linky ne stávající.

PS: Zajímavější bylo, jak mne paní z ret. odd. nabízela velmi výhodné nízké tarify typu 100/10 apod., což byl přesný opak toho co jsem chtěl...

Upraveno uživatelem Vlasek
PS-ko

• -
  • -
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Praha 4 Nusle
Odesláno

Tak já jsem u nich ještě o pár let více. :)
image.png

• 150 Mb/s
  • -
  • Start
  • TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55
  • Litoměřice
Odesláno

Začínáme se tu točit už do kolečka, myslím si, že když tam zavoláš a vyložíš jim to tak tu slevu dostaneš. Kdyby ne tak řekni, že chceš teda skončit a pak tu slevu dostaneš a kdyby ne tak až ti zavolá retenčí tak pak tu slevu dostaneš.😀

5ešit to tady hypoteticky co by kdyby nemá cenu.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice
Odesláno

Břídilové 😄

obrazek.png

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek
  • Bílina
Odesláno

Tak jestli nikdo víc, prosím nastavit kennymu čestnou hodnost "Stařešina".😀

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice
Odesláno
před 37 minutami, kenny napsal:

Břídilové 😄

obrazek.png

Jak je to možné? Nevznikl Oskar v letech 1999/2000?

• Premium
  • Super
  • Základní, Cinema, Family, Sport
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 3

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague