Návštěvník Sandman Odesláno 18. prosince 2017 Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Dobrý den, bohužel se mi stala nepříjemnost ohledně coinbase (viz obrázek) a nelze se přihlásit se stávající IP adresou. Googlil jsem tento problém a nejsem jediný. Řešení je údajně VPN nebo změna IP adresy. Vzhledem k tomu že se jedná o připojování k online peněženkám nechci to řešit přes nějaké třetí strany (tak nějak funguje VPN ? ), proto bych rád změnil přímo IP adresu. Bohužel mi nejde změnit MAC adresa na síťové kartě v PC. Je tu i jiné řešení mého problému? Můžu si třeba zaplatit změnu IP adresy nebo něco podobného? Předem děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 19. prosince 2017 Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Pokud mate modem Technicolor jak uvadite a mate ho v rezimu router , tak vam zmena MAC na PC beztak nepomuze, protoze IP je pridelena dle MAC routeru, leda zkusit modem prepnout do rezimu bridge, pak by se koncova IP mela zmenit, protoze bude pridelena dle MAC sitove karty PC. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 19. prosince 2017 Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 je to možné řešení ale není to moc dobrá rada, vyřadit si router z provozu a dostat veřejnou IP až na počítač, který by bylo lepší mít chráněn na vnitřní síti. Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Sandman Odesláno 19. prosince 2017 Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Tak nakonec se problém vyřešil. Coinbase funguje, tudíž není třeba řešit IP. Díky moc za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.