Přejít na obsah

Internet funguje..,lokální sít nikoliv...

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny..,opět se na vás obracím s drobným problémem...

Mám doma modem a 3 pc propojené přes Switch_Compex_PS2208B v následujícím pořadí...:

1port - Modem Motorola

2port - 1Pc - WanIP

3port - 2Pc - Neveřejná IP

4port - 3Pc - Neveřejná IP

Internet mi funguje bez problémů na všech Pc..,ale jak nastavit lokální sít mezi Pc..?(na všech mi běží winXpProf_Sp2)...

V průvodci pro nastavení sítě jsem vyzkoušel opět všechny varianty..,a nic...

A však jednu dobu mi tak vše fungovalo..,ale těd už bohužel nevím jak se mi to podařilo nahodit...

Díky moc za případná řešení...

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/644-internet-fungujelok%C3%A1ln%C3%AD-s%C3%ADt-nikoliv/
Sdílet na ostatní stránky

Jestli mas winXP, tak tomu PC s wanIP pridej jeste jednu IP adresu, ktera se bude lisit od tech neverejnych v poslednim cisle. Napr PC1 192.168.1.1, PC2 192.168.1.2, PC3 192.168.1.3.

Já jsem to udělal takto, jak psal KISCH. Každá síťovka dostala druhou IP z lokální síťe (192.168.1.x) a hned to začalo chodit i bez routeru.

Jsem rad ze ti to funguje. Dalsi otazka je ovsem bezpecnost. Na to je opravdu lepsi router a smerovat si pouze porty, kdyz mas verejnou IP. Minimalne ale pokladam za nutne pouzivat aspon nejaky softwarovy firewall na vsech PC.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...