Odesláno 16. června 2006 18 let Nevíte někdo jak rozchodit, zdali to vůbec jde a není STB přijímač od Karnevalu blokován proti přijímání digi vysílání pozemních vysílačů? Jde mi o to, žer kdž už jsem si digi koupil a jedu na chatu, kde máme slabý analog signál, ale kvalitní digi, vzal bych si aparát sebou, ať doma nezahálí. Zatím jsem to zkoušel beúspěšně a to i s kartou i bez.
Odesláno 16. června 2006 18 let Nejde to, protoze karneval set-tob-box je pro DVB-C, kdezto pozemni vysilani je DVB-T.
Odesláno 25. června 2006 18 let Rozdil mezi DVB-C a DVB-T je v pouzite modulaci pro prenos signalu, DVB-C pouziva QAM-64 a DVB-T pouzuiva COFDM a navzajem nejsou kompaktibilni. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 15. května 2007 17 let který je kvalitativně lepší? třeba pro nahrávání do počítače... V obou případech je na vstup modulátoru přiváděn stejný signál. V DVB-T je však max přenosová kapacita cca 22Mbps u DVB-C je to cca 38 Mbps ( s QAM256 až 55 Mbps ) Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.