Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Wifi a karneval....mate problem?

Ja nevim cim to je ale nemuzu se proste dostat po pripojeni k siti karneval na administraci AP.

Je to ovislink 1120

Diky za jakejkoliv napad...

ps:

soft i hard restart jsem zkousel...

pokazde se pripoji... ale jenom pres ethernet, wifi ani rana...

• po 4 týdnech...
Odesláno

Máte někdo nějakej router, s kterým funguje wifi s TURBO 1M? Někde jsem zaslech, že s tím můžou být problémy?

Odesláno

ja jsem na karnevalu bez problemu vyzkousel Edimax BR-6104K

net fungoval jak pres wifi tak pres ethernet

na tom jaky ma clovek objednany tarif by nemelo zalezet

Odesláno

Nezáleží, ale většina uživatelů si stěžuje, že jejich routery nechtěji spolupracovat s přidělováním IP adres z DHCP serveru. Až chvílemi zarážející. Každopádně, nesváděl bych to leasnuti, které údajně zaseká směřovač, spíše bych příčinu hledal jinde!

Odesláno

Nemohu nastavit bezdratovou sit hlasi to porad ze nebyla zadna nalezena Notebook ma WLAN a Router Wi-Fi a porad to nemohu zprovoznit. NA tu Motorolu se prippojim na LAN se pripojim ale Wi-Fi nejde a nejde. Asi sbohem svobodo pohybu po byte!

Odesláno

Tak uz jsem se ODDYSEY pripojil k tomu WiFi WLAN z notebooku ale nejdou mi prijmat pakety jen odesilat asi to bude v nastaveni IP adresy zkousel jsem ruzna jako treba 192.168.1.254 a porad nic tak jsem musel natahnout kabel a je po svobode pohybu jako v byvale CSSR ten router se jmenuje MSI RG54GS2 je to pekna cerna krabicka jako od vonavky. Taky me prudi ze se ten router nastavuje na adrese http://192.168.1.254 kam jsem se behem dvou dni pripojil pouze jednou. Jinak jsem spokojenej. kazdej si koupi router za 500,- a ja za nej daval 1 500,-

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague