Návštěvník mifr Odesláno 11. července 2006 Sdílet Odesláno 11. července 2006 Přesně tak a vyřeší to určitě onen izolátor - takový "váleček" od firmy Jašek, který prostě lehce našroubuješ úplně na samotný konec kabelu - tedy izolátor bude zapojen přímo do konkrétního přřístroje (VCR, TV, LCD,..) a máš po brumu a jistě i jiném rušení! Já jsem za váleček kdysi dal technikovi 100 Kč a naprosto mi tento malý zázrak vyřešil brum v celém přijímacím řetězci a to mám propojen i počítač, kde brumy a podobné neřády bývají často problémem. Izolátor od Jaška = křišťálový zvuk všude a to není reklama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. července 2006 Sdílet Odesláno 11. července 2006 Přesně tak a vyřeší to určitě onen izolátor - takový "váleček" od firmy Jašek, který prostě lehce našroubuješ úplně na samotný konec kabelu - tedy izolátor bude zapojen přímo do konkrétního přřístroje (VCR, TV, LCD,..) a máš po brumu a jistě i jiném rušení! Já jsem za váleček kdysi dal technikovi 100 Kč a naprosto mi tento malý zázrak vyřešil brum v celém přijímacím řetězci a to mám propojen i počítač, kde brumy a podobné neřády bývají často problémem. Izolátor od Jaška = křišťálový zvuk všude a to není reklama ... a kde se da ten izolator sehnat? Me by se to hodilo, protoze nemuzu kvuliva toho huceni poslouchat zvuk z PC. Dik za radu, j. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mifr Odesláno 11. července 2006 Sdílet Odesláno 11. července 2006 Tak jsem po chvilce googlování našel alternativu za "Jaška", který už asi ani jako firma neexistuje. Nevím a ten izolátor už mám taky docela pár let, ale to je JEDNO a tohle je naprosto totožné parametry (jen né tou moji cenou ), ale časy se holt mění.. POZOR: Tuto firmu sem dávám je pro NÁZORNOU UKÁZKU a NÁZVY odkazovaných dílů a KOUPIT si to každý může ve svém bližším obchodě !! Akorát se divím, že se k problému staví pan Karneval zády a SÁM izolátor nenabídne !!?? Mno, asi se časy vážně mění..Karnevale, Karnevale! Doufám, že to pomůže ! Galvanický oddělovač Toner XTI-1G http://www.omko.cz/?kod=ALXTI1G Redukce F-zdířka IEC-konektor http://www.omko.cz/?kod=KNFIZB a kdyby bylo třeba, tak existuje i zdířka Redukce F-zdířka IEC-zdířka http://www.omko.cz/?kod=KNFIZA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. července 2006 Sdílet Odesláno 11. července 2006 http://www.tkrjasek.cz/product/default.htm Proc to Karneval nedava automaticky? Asi protoze to stoji pres 100Kc a v 95% pripadu to neni potreba, takze by to bylo mrhani penezi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. května 2015 Sdílet Odesláno 4. května 2015 Před všemi dalšími kroky nejdříve zkontrolovat rovnováhu hlasitosti televize a set-top boxu. Hučení může přestat pouhým ztlumením televize a další regulací pouze set-top boxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 4. května 2015 Sdílet Odesláno 4. května 2015 Před všemi dalšími kroky nejdříve zkontrolovat rovnováhu hlasitosti televize a set-top boxu. Hučení může přestat pouhým ztlumením televize a další regulací pouze set-top boxu. Já měl u Karnevalu to samé a pomohl galvanický oddělovač. Nicméně, od roku 2006 uplynulo 9 let (Bože, ten čas letí), Karneval už dávno neexistuje (byl požrán UPC), galvanický oddělovač už dlouho nemusím používat (mám ho v šuplíku v mém PC/TV domácím skladě), ten tazatel pravděpodobně už ani u kabelovky není a dost možná má na střeše satelit a je vysmátej. Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.