Odesláno 19. ledna 2018 7 let Jak to, že někdo má navýšení z 200 na 300 za 36,-Kč a jiný za 56,-Kč!?! To se mi hodně nelíbí. To je jako jít do prodejny a tam vám rohlík prodají za 5, ale tomu za vámi jen za 2... Upraveno 19. ledna 2018 7 let uživatelem randomofamber 300 Mb/s - Komfort UBEE EVW3226 (bridge), 3x CA vlastní Praha, Černý most I.
Odesláno 19. ledna 2018 7 let A znáte všechny proměnné? Jaké byly původní částky atd.? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 19. ledna 2018 7 let 4 minutes ago, Marek-26 napsal: A znáte všechny proměnné? Jaké byly původní částky atd.? Jaké proměnné? Co mě je po původních částkách? Oběma zákazníkům provádějí technické vylepšení stejného ražení a tedy by ono zlepšení mělo stát stejně... Píší, že se kromě ceny a navýšení o 100 nic jiného nemění, takže nevím, proč bych měl za navýšení o 100 platit víc než někdo jiný, který má také navýšení o 100... Upraveno 19. ledna 2018 7 let uživatelem randomofamber 300 Mb/s - Komfort UBEE EVW3226 (bridge), 3x CA vlastní Praha, Černý most I.
Odesláno 19. ledna 2018 7 let Cipísek... což si tady všichni pochvalují (jakou se jim podařilo vyjednat slevu). 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem
Odesláno 21. ledna 2018 7 let Kvuli vyse uvedenemu zdrazovani, jsem se rozhodl od UPC odejit. Jak se v tomto pripade pise vypoved, resp. k jakemu datu ji muzu napsat. V mailu od UPC mam pouze uvedeno, ze muzu smlouvu bez sankci ukoncit a to nejpozdeji k 15.2.2018.
Odesláno 21. ledna 2018 7 let Včera jsem zaznamenal navýšení z 240 na 300 Mb/s. Ještě před avizovaným termínem. Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice
Odesláno 21. ledna 2018 7 let Před hodinou, pavlli napsal: Kvuli vyse uvedenemu zdrazovani, jsem se rozhodl od UPC odejit. Jak se v tomto pripade pise vypoved, resp. k jakemu datu ji muzu napsat. V mailu od UPC mam pouze uvedeno, ze muzu smlouvu bez sankci ukoncit a to nejpozdeji k 15.2.2018. Zkusil bych zavolat na UPC, je možné že se nakonec dohodnete na lepší ceně. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 21. ledna 2018 7 let To uz jsem absolvoval, dohodnout se nechteji. Samozrejme predpokladam, ze az podam vypoved, tak se najednou ozve retencni oddeleni a nejaka dohoda mozna bude. Ale na to uz jim asi kaslu. Vzhledem k tomu, ze jako novy zakaznik bych u nich dostal lepsi cenu za stejne sluzby, nez jak to mam ted, tak jdu jinam, kde si budou dlouholetejch zakazniku vazit.
Odesláno 21. ledna 2018 7 let Když musíš tak musíš, koukám co máš za nabídku ,kámoš má O2 ,net 20 a televizi má tu střední nabídku to je obdoba toho co máš ty od UPC a platí 900kč a jak mi říkal tam žádný vyjednávání ceny není... 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.