Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dnes jsem si všiml, že pro Business tarify Internetu jsou nové rychlosti uploadu (30/40/50), tak jsem zvědav s čím se vytasí, abych ze stávajících 240/24 byl převeden na veselejších 240/40. Neprovedl jste už někdo změnu?

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Komplet
  • Bílá krabice
  • Praha
Odesláno

Zeby navysenie uploadu...postrehol niekto?Nikde o tom ziadna zmienka zo strany upc sk.Od piatku sa pohybuje v rozmedzi od 20-25...doteraz 10.

268.PNG

Odesláno

U mňa žiadna zmena...stále mám upload 20 Mbps...nameriavam tak 20-25 Mbps.

Odesláno

Ani u mňa žiadna zmena. Download mám okolo 150 a upload do 11 Mbps.

Upraveno uživatelem Fuchs Tomáš

Odesláno

Zatím žádné zrychlení z 240 na 300 Mbps nezjišťuji

Odesláno

Zatím také nic, mnělo být od 23.2. z 200 na 300 Mbps

Odesláno

tak došla faktura na které je internet 300, tak jsem se to jal zkoušet a jede to pořád na 240

• Basic
  • -
  • Základní, Sport
  • Compal CH7465
  • Brno
Odesláno

Restartoval jsi modem ?  :D:(

5a98317db842b_Vstiek.PNG.c06b4a130aa29460108ff00e38f9dc34.PNG

Odesláno

Já místo 300 Mb/s opakovaně měřím cca 260 Mb/s (zkoušen restart, připojení přímo na modem, měření mimo špičku), podle UPC je to v pořádku (prý povolená tolerance - 15% tj jiná než je uvedeno v ceníku). Podivné ovšem je, že před tímto zrychlením jsem měl 240 Mb/s a takovou rychlost jsem mimo špičku prakticky vždy naměřil, proč je ale teď zrychlení tak nepatrné? Jde mi hlavně o to jestli nemám něco špatně nastaveno nebo jestli ten modem 3208 ve skutečném provozu víc neumí?

Odesláno

Cisco 3208 mi bez problemu daval 34 - 37 MB/s na tarifu 300+.
Zalezi ale jak to meris - je potreba vzit neco, co opravdu stahuje data v nekolika threadech a hlavne NEZATEZUJE PROCESOR zbytecnymi extra operacemi jako jsou barevne blikajici ukazatele rychlosti apod. Mne se osvedcil JDownloader (a samozrejme stahovani placenym accountem na nejakem uloziti typu UlozTo).
Ty prohlizecove meraky jsou naprd...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague