Přejít na obsah

UPC opět zrychluje internetové připojení

Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, tomus napsal:

Také mě minulý týden umřel router, stačilo vyměnit napájecí zdroj a router funguje vesele dál.

což by u toho TP-Linku bylo asi problematické, protože má zdroj integrovaný. Takže jedině vyzkoušet nějaký bastl nebo servis s nejistým výsledkem.

Trabi : UPC posílá před zrychlením e-mail. Pokud jsi nedostal, nemáš zrychleno.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole
Návštěvník kotlik

Mne tiež rýchlosť nezvýšili. Mal som 300ku a tú z ponuky stiahli tak som myslel že ma preklopia na 500ku a nič  :)  Ale nejako mi to nevadí. Inak donedávna som mal Cisco 3208 a to v pohode dávalo 300-325 Mb/s. 

Návštěvník Retiree

Asi se to liší případ od případu (nebo jak se příslušný bot vyspí)... 15. ledna došel email s oznámením o navýšení služby internet i ceny (+54,- Kč), od 23. ledna počátek dalšího zúčtovacího období (SIPO) beze změny, změna nastala teprve od dalšího zúč. období, tedy od 23. února. Přitom skutečně dojde ke značnému překopání struktury (i názvů) služeb. Nebo z opačného pohledu - změna byla oznámena s dostatečně velkým předstihem.

Návštěvník ladcafa@seznam.cz

Mě by zajímalo čemu mám věřit. Mam internet 200/20 Když jsem na stránce speedtest.net tak to mam zhruba 70/20, když to ale měřím na stránkách UPC speedtest.dkm.cz tak mám zhruba 217/20 Prostě úplně jiná čísla. Čemu věřit??? Dík za odpověď

To bude mozna tim, ze na speedtest.net meris na pomalem serveru, zkus si tam rucne prepnout na jiny server, ja merivam na serveru Brno UPC CZ

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Návštěvník Patri.k
před 4 hodinami, ladcafa@seznam.cz napsal:

Mě by zajímalo čemu mám věřit. Mam internet 200/20 Když jsem na stránce speedtest.net tak to mam zhruba 70/20, když to ale měřím na stránkách UPC speedtest.dkm.cz tak mám zhruba 217/20 Prostě úplně jiná čísla. Čemu věřit??? Dík za odpověď

Spousta webů, které měří rychlost nebo odkud stahujete soubory vám ukáže nižší rychlost. Většina webů má totiž rychlostní limity nebo u nich dochází k rychlostním výkyvům. To proto je běžný jev, že na každém webu stahujete jinou rychlostí nebo vám každý web/server ukazuje jinou rychlost. Jen některé weby vás nechají stahovat vaší skutečnou plnou rychlostí. Vaší skutečnou rychlost si můžete ověřit i v praxi. Zkuste si stáhnout nějaký větší soubor přímo z netu, například google disk příliš neomezuje rychlost stahování nebo stáhněte nějaký office balíček (například LibreOffice) z offciálního webu a zahajte několikanásobné stahování toho samého balíčku. Ve správci úloh uvidíte vaši maximální rychlost kterou vám poskytovatel dovoluje nebo to můžete vidět i přímo v prohlížeči ve stahování, když všechny paralelní stahování sečtete. Jen nezapomínejte 200 Mb = 25MB. Každopádně jsem přesvědčen, že měřák na stránkách UPC ukazuje správné hodnoty, protože skutečnou rychlost internetu není problém si ověřit i jinýma způsobama, třeba právě tím, který jsem vám popsal.

Upraveno uživatelem Patri.k
před 12 hodinami, ladcafa@seznam.cz napsal:

Zkus to tady: https://www.lupa.cz/nastroje/speedmeter/

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov

zrovna ten měřák na lupa.cz je jeden z nejhorších široko daleko, výsledky se lišej podle prohlížeče a ani nemá dostatečnou kapacitu na vyšší rychlosti :|

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...