Návštěvník kayman Odesláno 23. prosince 2018 Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Pred rokom na jeseň zrýchlovali 300ky na 500 ak mal používateľ Compal a bolo to zdarma. Teraz mi to majú v januári zvýšiť z 300 na 500 aj bez Compalu a stále bez navýšenia ceny podľa emailu. Protestovať nebudem, upload pôjde hore na 30 a download mi stačil aj 50 keď som začínal s upc vo vlastnom a úplne postačovala 150ka, ktorú mi veľmi rýchlo zmenili na 200ku. Tak len dúfam, že to tak naozaj bude lebo modem nemám prenajatý, ale svoje vlastné kúpené (Ubee od UPC, Cisco plus Cisco záloha cez bazár a prepis v UPC). Nútiť Compal mi asi nebudú teda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 24. prosince 2018 Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Ty modemy to myslím nedají. Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quadra2030 Odesláno 24. prosince 2018 Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 (upraveno) Iba Compal má dostatočný počet download kanálov pre 500 Mbit internet.. Ubee, Technicolor ani Cisco nedokážu takú rýchlosť! Ten mail je blbosť alebo si to zle pochopil.. Upraveno 24. prosince 2018 uživatelem quadra2030 Citovat Super - Základní - Bratislava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ApacheSK Odesláno 25. prosince 2018 Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Keď chcem napísať im cez mojeUPC , ohľadom IPv6, mam tam dať zmena služieb alebo technické záležitosti ? 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quadra2030 Odesláno 25. prosince 2018 Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Daj technické záležitosti, hádam natrafíš na ústretového technika, čo ti to naspät prehodí na IPv4.. Citovat Super - Základní - Bratislava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ApacheSK Odesláno 25. prosince 2018 Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Tak minule čo sa riešilo hromadne ten problém v Košiciach tak mi ceú dobu odpovedal ten istý, a bol v pohode, tak mohol by aj teraz, ale všimol som si, že sa toto téma stalo viacmenej takým OT trochu 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kayman Odesláno 19. ledna 2019 Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 Tak už mám 500ku v MojeUPC. Cisco beží cca 300kou viac menej stále. Reštartujem ho, že koľko ten modem dá. A viac ako 200 zrazu nejde. Niekto asi chce aby som si zobral compal domov... Mám k tomu aj slovo, ale radšej tu nie :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 19. ledna 2019 Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 Jiný než Compal a Hitron nedají rychlost 500Mbps. Restartem patrně došlo k přeladění na jiné frekvence, které budou asi vytíženější nebo zarušenější. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 19. ledna 2019 Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 Tak to je opravdu vzrusujici, ze ted vime, cim ta zkriplena rychlost je (mozna) zpusobena. Ted jeste vedet, kdy to nekdo spravi a hlavne zajisti, aby se to neopakovalo, zeano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 19. ledna 2019 Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 Ne Evžene, tohle je chyba kombinace modemu a tarifu. Stačí, když si vezme odpovídající modem a bude to v pohodě. Nikdy se nedá počítat s tím, že to pojede na hranici teoretického maxima stále. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.