Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

A jak nadupaná je v něm WiFi karta? Jaká pásma a jaké normy podporuje? Jak to vypadá se zarušením v okolí?

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Těch 30 Mb je v té místnosti co mám HD DVR Mediabox. Jinde je to horší. Jak je v něm nadupaná WIFI karta to nevím.Tablet podporuje pásmo 2,4 a 5 GHz. Používám 5 GHz. Z okolí to rušený není. Používám tablet HUAWEI MediaPad M2 8.0 

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Litomyšl
Odesláno

No nevim, me to bezi plnou rychlosti co ma

Screenshot_2019-01-21-08-53-30-197_org.zwanoo.android.speedtest.jpeg

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Rychlost přes kabel na PC je perfektní. Plná rychlost 200/20, někdy dokonce o maličko víc. Problém mám jen u WIFI a to od začátku. 

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Litomyšl
Odesláno

Já měřil na 5GHz, jak vypadá obsazení pásma?

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Já taky používám 5GHz. Co se týče WIFI, tak to prý není z okolí rušený, aspoň mě to říkal "ajťák" co byl u mě, kvůli počítači. Pravda je, že mam kolem sebe dost důchodců, co ani internet nemají. Třeba není úplně v pořádku HD DVR Mediabox. 

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Litomyšl
Odesláno

Nainstaluj si na tablet aplikací Wifi Analyzer pomocí které zjistíš obsazenost WiFi kanálů ve tvém okolí pak zkus v nastavení set-top boxu změnit vysílací kanál na některý jiný který není obsazený podle návodu zde, případně zkus vyzkoušet wifi na Frekvenci 2,4 GHz. 

https://www.upc.cz/pece-o-zakazniky/sluzby/poruchy-rady-a-tipy/internet/hd-dvr-mediabox/nastaveni-a-zabezpeceni/navod-na-zmenu-frekvence-wi-fi/

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Nevie nikto kedy začne zrychlovanie i pre tých čo nemajú viazanosť? odpoveď by som asi skôr čakal od niekoho kto pracuje v UPC alebo má nejaké známosti Či náhodou nevie či as niečo nechystá

• po 3 týdnech...
Odesláno

To bych taky rád věděl.. sice mám vázanost, ale i tak.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague