Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Ja vam nejak nevim... to je jako byste se rozcilovali, ze "na tech par metru jezdeni na zahumenek katalyzator nevyuziju, tak zadny novy auto s katalyzatorem nechci"...

Odesláno

Já jsem teda docela s navýšením spokojený, platil jsem 420 Kč za 200 MBit, a teď jsem si požádal o zpomalení na 150 MBit a platím o 50 Kč měsíčně méně, což už ročně je zajímavá částka. Co mě opravdu štve je pomalý upload, raději bych měl 100/50 MBit než 150/10 Mbit. Teoreticky má lepší upload Centrio, co ovšem řeším je to, že prostě téhle společnosti nevěřím, internet od UPC je opravdu u nás velmi, ale velmi stabilní...

Odesláno

kojote - neuvažovals o navýšení na 300/20, když 150 má upload jen 10Mbit?

Jinak v principu s tímhle vykutáleným přístupem, kdy se nenavýší upload taky nesouhlasím. To je takové nicnepřinášející navýšení nenavýšení.

A teď něco pro pobavení publika - bylo mi divné, že po navýšení na 150 přes kabel dosahuji rychlostí kolem 99 Mbit a přes wifi kolem 110/120 Mbit. Až jsem si uvědomil, že mám kabel v Mikrotiku jen ve 100Mbit portu :D To se potom měří hóóódně těžko, že. Po přepnutí do 1Gbit portu měřím přes 140 Mbit. Tož tak, jak člověk snadno zblbne. Pro mě je to vlastně první setkání s případem, kdy internetová přípojka je rychlejší, než některé z používaných portů ;).

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole
Odesláno

No nezober to za 1€ rížske s bonusom 40Mbps upload...oficialne 20Mbps 

speedtest.PNG

• po 3 týdnech...
Odesláno

Ja mam ED2 WebSTAR, takze navyseni na 50Mbit/s je mi taky k prdu. Ale vymenit si ho rozhodne nenecham (uz se o to kdysi pokouseli). Resit nejakou wifi mrdku v bridge modu... dekuji nechci. 😘

Upraveno uživatelem JirkaH

Odesláno

No to by mě zajímalo jakých rychlostí s tímhle historickým kouskem dosahuješ? 

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Speedtest Brno

Download   Upload    Ping

30.20                1.87        27.99

Mbit/s             Mbit/s      ms

Odesláno

Dík, jak vidíš tak upload je pomalejší než by měl být, tedy 3 Mbit,
možná by stálo za úvahu koupit nějaky modem z druhé ruky, který umí ED 3.0, budeš mít rychlejsí internet a jestě nebudeš muset platit za pronájem, když už nechceš Compal.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

A přesně kvůli takovým jako je JirkaH pak trpí jeho sousedé. Vytíží naplno jeden kanál.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Tak dnes 12.5.2018 mi už běží "zvýšená" rychlost download ze 30 na 50Mb/s.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague