Návštěvník jobro Odesláno 16. května 2018 Sdílet Odesláno 16. května 2018 Ještě poznámka ke Compalu: Volba kanálů na 2,4GHz je omezena jen na 1 až 11. Škoda, protože toto pásmo u nás v domě je zamořeno a kanály 12 a 13 by se hodily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becvys Odesláno 20. května 2018 Sdílet Odesláno 20. května 2018 No na rychlost si nějak nestěžuji a co mám ve smlouvě to mám. Co se týká zrychlení ani jsem o něj moc nestál a 100 Mbps bohatě stačilo. Nikdo se na nic neptal, nic jsem neodsouhlasil a mám to 😅. Bylo by spíš dobrý stáhnout ping ten je od 10 -20 ms.... Mám na routeru nastavenou síť 5GHz a paráda. U 2,4GHz jsem dosahoval poloviční rychlosti...sotva. Citovat Super Super ALLinONE Compal CH7465 Karlovarský kraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Upswing Odesláno 22. června 2018 Sdílet Odesláno 22. června 2018 AHOJ! Aj na Slovenku UPC zvyšovala rýchlosť internetu s 300 Mb/s na 500 Mb/s. Bohužiaľ nie v Banskej Bystrici. Zaujímalo by ma prečo tomu tak doteraz nieje a či sa tohto zvýšenia niekedy v najbližšej dobe dočkáme? Ďakujem za odpoveď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 22. června 2018 Sdílet Odesláno 22. června 2018 Většinou tomu brání technické důvody - ať jsou to různé prvky na síti jako CMTS, zesilovače, optické převodníky nebo třeba i nedostatečná kapacita sítě. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JirkaH Odesláno 25. července 2018 Sdílet Odesláno 25. července 2018 (upraveno) Dík, jak vidíš tak upload je pomalejší než by měl být, tedy 3 Mbit, možná by stálo za úvahu koupit nějaky modem z druhé ruky, který umí ED 3.0, budeš mít rychlejsí internet a jestě nebudeš muset platit za pronájem, když už nechceš Compal. Sice pozde, ale diky za napad... Ale v tuto chvili nehodlam nic menit. Upload me nezajima a download je na moje vyuziti netu radove naddimenzovan. Ale hlavne modem slape jako hodinky a ja nemam zajem absolutne resit nejake sracky s vypadky/problemy s pripojenim po zmene. Upraveno 25. července 2018 uživatelem JirkaH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ritchi Odesláno 3. září 2018 Sdílet Odesláno 3. září 2018 Len ten upload...🙄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quadra2030 Odesláno 3. září 2018 Sdílet Odesláno 3. září 2018 Upload je limitovany technologiou.. pokial nebude skutocny DOCSIS 3.1 (vratane OFDM upload kanalov), tak sa nic nezmeni.. Citovat Super - Základní - Bratislava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ritchi Odesláno 4. září 2018 Sdílet Odesláno 4. září 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Novotak33 Odesláno 13. září 2018 Sdílet Odesláno 13. září 2018 Zdravím! Včera jsem u tarifu 300/20 naměřil tuto rychlost http://www.speedtest.net/result/7631443546.png . Upload se skokově zvýšil z 20Mbit na 30 Mbit. Je to nějaká chyba nebo se chystá plošné zvýšení rychlosti uploadu? Má někdo nějakou informaci? Dva dny nazpět jsem si nechal aktivovat službu Horizon Go k internetu, ale to s tím asi spojené není, správně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kotlik Odesláno 31. října 2018 Sdílet Odesláno 31. října 2018 Tak sa to zvyšovanie rýchlosti netu z 300/20Mb/s na 500/30Mb/s dostalo aj ku mne. Síce až od 3 decembra ale aj tak super 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.