Odesláno 17. ledna 2018 7 let Ahoj, cca týden mi jede pomalu internet, po restartech apod. zjišťování závad jediné co jsem zjistil je, že ping kamkoliv (google, upc.cz apod.) vykazuje 40-50pct ztrátu (vypršel čas. limit žádosti). Na dvou počítačích, i přes kabel UTP, linux, win, je to jedno. Lokalita Brno-Bohunice, ul. Pod nemocnicí 29 Díky.
Odesláno 17. ledna 2018 7 let Zavolejte si na UPC, oni vám na dálku prověří stav linky a poreší to s vámi. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 17. ledna 2018 7 let Tak zatím se to zlepšilo na cca 25% neúspěšnost pingu (bylo 50). Prej bylo něco s ústřednou. Koax. kabel jsem měnil za jiný, tam problém není (to mi radili zkontrolovat).
Odesláno 18. ledna 2018 7 let Stav signálu na modemu si můžete zkontrolovat i sám uvidíte tam úrovně i snr jednotlivých kanálů. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 18. ledna 2018 7 let ten upload je podle mě šíleně nízký, DL je kolem 100Mbit, když jsem na stolním PC, tohle je z NTB přes wifi, ping furt kolem 30% loss, maj tam něco na trase asi, došlo proti včerejšku k nějakému zlepšení, ale furt to není ono...
Odesláno 19. ledna 2018 7 let Už to valí. 0% ztráta. Někde něco muselo být "rozbitýho" na trase, ale to se asi už nedozvím.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.