Návštěvník mirounos Odesláno 17. ledna 2018 Sdílet Odesláno 17. ledna 2018 Ahoj, cca týden mi jede pomalu internet, po restartech apod. zjišťování závad jediné co jsem zjistil je, že ping kamkoliv (google, upc.cz apod.) vykazuje 40-50pct ztrátu (vypršel čas. limit žádosti). Na dvou počítačích, i přes kabel UTP, linux, win, je to jedno. Lokalita Brno-Bohunice, ul. Pod nemocnicí 29 Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 17. ledna 2018 Sdílet Odesláno 17. ledna 2018 Zavolejte si na UPC, oni vám na dálku prověří stav linky a poreší to s vámi. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mirounos Odesláno 17. ledna 2018 Sdílet Odesláno 17. ledna 2018 tomus:díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mirounos Odesláno 17. ledna 2018 Sdílet Odesláno 17. ledna 2018 Tak zatím se to zlepšilo na cca 25% neúspěšnost pingu (bylo 50). Prej bylo něco s ústřednou. Koax. kabel jsem měnil za jiný, tam problém není (to mi radili zkontrolovat). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 18. ledna 2018 Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Stav signálu na modemu si můžete zkontrolovat i sám uvidíte tam úrovně i snr jednotlivých kanálů. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mirounos Odesláno 18. ledna 2018 Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 ten upload je podle mě šíleně nízký, DL je kolem 100Mbit, když jsem na stolním PC, tohle je z NTB přes wifi, ping furt kolem 30% loss, maj tam něco na trase asi, došlo proti včerejšku k nějakému zlepšení, ale furt to není ono... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mirounos Odesláno 19. ledna 2018 Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Už to valí. 0% ztráta. Někde něco muselo být "rozbitýho" na trase, ale to se asi už nedozvím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.