Odesláno 31. ledna 2018 7 let Dobrý den, nelze mi odebrat program z Oblíbených, který již nemám zaplacený. Máte pro mě nějakou lepší radu než obnovení do továrního nastavení? Děkuji
Odesláno 2. února 2018 7 let Fakt to nejde? S tím asi nic neuděláš. To soudruzi z NDR zapomněli tento scénář otestovat a naprogramovat.
Odesláno 12. března 2018 7 let Dobrý den! Řešila jsem stejný problém a našla způsob... Menu - nastavení - vlastnosti - oblíbené programy - zařadit mezi oblíbené - vpravo je seznam oblíbených programů, když zmáčknete OK u vybraného programu hvězdička zmizí a je to! Snad to bude fungovat i u vás!
Odesláno 7. října 2018 6 let Díky za radu, vyzkoušeno, bohužel nefunguje. Hvězdička nezmizí, ale program se přesune na první pozici. Hlava mi to nebere. Tak oprava - funguje to. Jen se nejdřív musí vypnout "procházej pouze oblíbené". Thx. Internet 300 - Komfort Wifi modem, telefon Praha 7
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.