Návštěvník Drumster Odesláno 4. února 2018 Sdílet Odesláno 4. února 2018 Dobrý den, chci se zeptat. Mám tarif 100 mbps už víc než rok. Na začátku bylo všechno v pohodě, reálná rychlost 80-90 mbps. Teď po dlouhé době sem se v tom hrabal a na speed testu nemám víc jak 35 mbps. Čím to je? Zkoušel jsem restartování modemu a změnu kanálu, ale nic se nezlepšilo. (Přes kabel je rychlost 95mbps) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 5. února 2018 Sdílet Odesláno 5. února 2018 Dobrý den, má křišťálová koule je mimo provoz. Jinde to jede plnou rychlostí? V jakém pásmu, s jakou šířkou kanálu, jakým šifrováním na WiFi přistupujete? Z jakého zařízení, s jakým HW, jakým SW? Jak vypadá situace v okolí v porovnání s obdobím před rokem? Není v okolí mnohem více WiFi sítí a nedochází tak k rušení? Jaké máte doma nové věci, které by mohly způsobovat rušení? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Drumster Odesláno 5. února 2018 Sdílet Odesláno 5. února 2018 Dobrý den, Jsem laik, takže se v tom nevyznám. Snad tyhle informace budou stačit. Zkoušel jsem to na více zařízeních a je to stejné. Jinak používám v domácnosti jenom PC a telefon. Nemyslím si že by byla větší hustota sítí než před rokem. Tak nevím jestli je to normální ta rychlost, na začátku to bylo dvakrát tolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.