Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Nedávno jsem si vyjednal prodloužení slevy na internet 100. Teď jsem dostal vyúčtování a zarazilo mě že věrnostní období jsou 2 roky. Psal jsem jsem dotaz na upc a odpověděli mi že v případě že mám slevu na internet tak je věrnostní období 24 měs. Přitom minule to bylo vždy na 1 rok a taky jsem měl slevu na internet. (je to ještě další sleva v % mimo věrnostní cenu která je v ceníku upc). I na webu mají napsáno že věrnostní období je 1 rok. ??? 

Odesláno

v případě retenční/speciální nabídky je to na dva roky, ale to by Ti při tom vyjednávání měli sdělit, případně i zaslat na mail

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

Mám stejnou zkušenost. Dali mi slevu na dva roky. Ještě jsem se přímo ptal, na jak dlouho se uvážu. A na to mi bylo odpovězeno, že sleva je nastavena na dva roky, ale věrnostní období je normálně jen na 12 měsíců.

Když jsem se pak podíval na MojeUPC, věrnostní období je na dva roky.

Jednoduše mi na telefonu lhali.

Na druhou stranu se to dá snadno doložit záznamem hovoru.

• Basic
  • Red Basic
  • Základní
  • CA modul
  • Brno
Odesláno

Takže je otázka, co s takovou ojebávkou.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole
Odesláno

v Moje UPC mám také dva roky, možná to funguje 1+1, ale nevidím v tom problém, tentokrát mi to výslovně sdělili a dokonce poslali smlouvu do mailu

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
  • Slamb změnil název na Věrnostní období
Odesláno

Teď platím pouze za modem a malý STB s HDD,čili 100 Kč?

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague