Návštěvník Evzen Odesláno 8. prosince 2017 Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 (upraveno) Dal uz se zeptej admina ;-) Jeste to taky muze byt automaticka blokace ze strany FB (https://www.facebook.com/help/181183045316843?helpref=faq_content) (tady teda jde skutecne o blokovani, ale ne ze strany UPC) Jak rikam, ja FB nemam, takze logicky nemuzu vedet vic nez by meli vedet sami uzivatele FB o sluzbe, kterou pozuivaji. Upraveno 8. prosince 2017 uživatelem Evzen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník David R. Odesláno 8. prosince 2017 Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 @cvancara Požádal jsem 5 svých kolegů, aby napsali na UPC zeď test s fotkou. Všem to prošlo. Nevím, jak Vám pomoci, když nedokážu chybu nasimulovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 8. prosince 2017 Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 (upraveno) Ja taky nevim, proc to je. Ja jen reagoval na toho clovicka uplne na zacatku, ze mu to taky nejde. Proto jsem to tu napsal - ze neni jediny. Na FB UPC jsem naposledy psal pred 22 hodinami (prispevek na FB, na ktery ted koukam) a jeste to slo. Co se od te doby zmenilo netusim. Jinde na FB psat muzu. PS - jsem pripojeny pres RDP na sichtu - jiny provajdr, taky nelze. Tzn. je to neco s konkretnim uctem na FB a mistnosti. Ha, pozor, poznatek. Pokud odpovidam uz do vytvoreneho prispevku, tak to jde. Nejde pouze zalozit novy prispevek - tam to hlasi tu chybu o pravech. Upraveno 8. prosince 2017 uživatelem cvancara Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník David R. Odesláno 12. prosince 2017 Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 @cvancara zkoušel jste znovu napsat zprávu na zeď? Znovu jsem nastavil práva stránky na otevřená, viditelná pro všechny bez věkového a územního omezení a vypnul jsem filtr vulgárních slov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 12. prosince 2017 Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 4 minutes ago, David - UPC napsal: a vypnul jsem filtr vulgárních slov. Ha! Dobre vedet! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ritchi Odesláno 12. prosince 2017 Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Rovnaky problem ako p.cvancara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník David R. Odesláno 12. prosince 2017 Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 To je záhada, fakt. Zkusím se ještě zeptat na podpoře Facebooku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 12. prosince 2017 Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Tak jsem to take vyzkousel a bohuzel se stejnym vysledkem jako ritchi a cvancara. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 13. prosince 2017 Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Hmm, Jirka Sikora příspěvky přidává, viz. https://www.facebook.com/pg/UPCCeskarepublika/community/?ref=page_internal Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 13. prosince 2017 Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 (upraveno) před 9 hodinami, David - UPC napsal: @cvancara zkoušel jste znovu napsat zprávu na zeď? Znovu jsem nastavil práva stránky na otevřená, viditelná pro všechny bez věkového a územního omezení a vypnul jsem filtr vulgárních slov. Ted jsem zkousel na sichte, nelze. Zjistil jsem pouze jednu vec - nemuzu zalozit novy, ale muzu psat do jiz zalozenych (odpovidat). Nemam duvod si vymyslet, zvlast kdyz vidim, ze nejsem jediny. Do jinych mistnosti psat normalne muzu - je to skutecne pouze tady, do UPC. Upraveno 13. prosince 2017 uživatelem cvancara Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.