Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

NIkdo neříká, že si vymýšlíte. Ve FB skupinách nelze zakázat odpovědi na příspěvky, to by mělo jít vždy. Ale je divné, že tam nelze psát a navíc jen někomu. To vypadá na chybu FB.

Zkusil bych nejdříve nastavit vše na zakázané a poté to zase povolit, jestli se to nevzpamatuje.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Tak už to nejde ani mě a to jsem hlavní správce :D Do Facebooku už jsem napsal, tak uvidíme, co se tam děje. 

Odesláno

Nic ve zlem, ale jsem rad. Protoze tu i na FB byla standardni odpoved pro vsechny:

UPC Česká republika Dobrý den, Karolíno. Chyba je pravděpodobně na Vaší straně. Vkládání příspěvků standardně funguje. David - UPC

· Odpovědět · 11 prosinec v 7:40

Ti uzivatele si opravdu ty zavady nevymysleji, protoze je to bavi. Kdybych na sichte kazdemu uzivateli s problemem rekl, mi to tu funguje a bral to za vyrizene, tak uz tam nedelam. Sorry, musel jsem.

Upraveno uživatelem cvancara

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

@cvancara já to chápu, proto jsem tu psal, že jsem to nechal v různé dny testovat kolegy a všem to prošlo. Snad víte, že nejsem jen stroj...

Odesláno

Screenshot_2017-12-13-21-36-44.png

Odesláno

Dle informací od Facebooku je chyba v cache. Proto prosím smažte ze svých prohlížečů historii a cookies nebo zkuste na stránce obnovit data přes CTRL + R.

Všem, kteří s tím měli problémy to po vymazání začalo fungovat. Dejte mi prosím vědět, jestli to pomohlo. 

• po měsíci...
Odesláno
  • Autor

Zdravím, chtěl jsem dnes vložit příspevěk na stránky Facebooku a není mi umožněno. Ani to nehodí vložit nový příspěvek. Chtěl jsem jen dát stížnost že již několikátou noc ve Frýdku je úplná ztráta signálu. Do cca 0:30 signál běží OK, ale pak se rozpadne a nic, žádný kanál ani SD. Totální výpadek.

• -
  • -
  • TV Komplet
  • CA modul, nepřehledný HD box
  • Frýdek
Odesláno

Jojo, toho jsem si vsiml uz taky. Driv mi neslo odpovidat, ted uz tam zcela chybi volba vlozit prispevek.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

Co ostatní stránky? Dle počtu příspěvků na zdi UPC za poslední dny se nezdá, že by byla chyba na straně Facebooku. 

Odesláno

Ano taky mi jiz par dni nejde vlozit prispevek na stranky UPC Facebook.Pouzivam Google Chrome prohlizec   :-(

• 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • Vodafone TV, HD DVR Mediabox, HD mediabox.
  • Ústí nad Labem

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague