Odesláno 8. prosince 2017 7 let Dal uz se zeptej admina ;-) Jeste to taky muze byt automaticka blokace ze strany FB (https://www.facebook.com/help/181183045316843?helpref=faq_content) (tady teda jde skutecne o blokovani, ale ne ze strany UPC) Jak rikam, ja FB nemam, takze logicky nemuzu vedet vic nez by meli vedet sami uzivatele FB o sluzbe, kterou pozuivaji. Upraveno 8. prosince 2017 7 let uživatelem Evzen
Odesláno 8. prosince 2017 7 let @cvancara Požádal jsem 5 svých kolegů, aby napsali na UPC zeď test s fotkou. Všem to prošlo. Nevím, jak Vám pomoci, když nedokážu chybu nasimulovat.
Odesláno 8. prosince 2017 7 let Ja taky nevim, proc to je. Ja jen reagoval na toho clovicka uplne na zacatku, ze mu to taky nejde. Proto jsem to tu napsal - ze neni jediny. Na FB UPC jsem naposledy psal pred 22 hodinami (prispevek na FB, na ktery ted koukam) a jeste to slo. Co se od te doby zmenilo netusim. Jinde na FB psat muzu. PS - jsem pripojeny pres RDP na sichtu - jiny provajdr, taky nelze. Tzn. je to neco s konkretnim uctem na FB a mistnosti. Ha, pozor, poznatek. Pokud odpovidam uz do vytvoreneho prispevku, tak to jde. Nejde pouze zalozit novy prispevek - tam to hlasi tu chybu o pravech. Upraveno 8. prosince 2017 7 let uživatelem cvancara - - - CA modul OVA
Odesláno 12. prosince 2017 7 let @cvancara zkoušel jste znovu napsat zprávu na zeď? Znovu jsem nastavil práva stránky na otevřená, viditelná pro všechny bez věkového a územního omezení a vypnul jsem filtr vulgárních slov.
Odesláno 12. prosince 2017 7 let 4 minutes ago, David - UPC napsal: a vypnul jsem filtr vulgárních slov. Ha! Dobre vedet!
Odesláno 12. prosince 2017 7 let Tak jsem to take vyzkousel a bohuzel se stejnym vysledkem jako ritchi a cvancara. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 13. prosince 2017 7 let Hmm, Jirka Sikora příspěvky přidává, viz. https://www.facebook.com/pg/UPCCeskarepublika/community/?ref=page_internal Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 13. prosince 2017 7 let před 9 hodinami, David - UPC napsal: @cvancara zkoušel jste znovu napsat zprávu na zeď? Znovu jsem nastavil práva stránky na otevřená, viditelná pro všechny bez věkového a územního omezení a vypnul jsem filtr vulgárních slov. Ted jsem zkousel na sichte, nelze. Zjistil jsem pouze jednu vec - nemuzu zalozit novy, ale muzu psat do jiz zalozenych (odpovidat). Nemam duvod si vymyslet, zvlast kdyz vidim, ze nejsem jediny. Do jinych mistnosti psat normalne muzu - je to skutecne pouze tady, do UPC. Upraveno 13. prosince 2017 7 let uživatelem cvancara - - - CA modul OVA
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.