Venca79 Odesláno 16. února 2018 Sdílet Odesláno 16. února 2018 Dobrý den, zbyl mi přístroj technicolor tc7200. Před jeho prodejem se chci zeptat, zda by nebyla nějaká možnost pomocí něj zlepšit kvalitu WIFI signálu v částech bytu, kde není úplně nejlepší signál. Ve všech místnostech mám datové zásuvky. Momentálně používám compal ch7465lg. Bohužel v místě, kde bych chtěl používat streamování přes chromcast je WIFI mizerná. Vzdušnou čarou je to cca 20 m, ale železobetonové zdi WIFI asi nepomohu. Snažil jsem se na toto téma něco vygooglit, ale na nic kloudného jsem nepřišel. Děkuji za rady. Citovat 500 Mb/s Jiná služba Komplet HD Mediabox Praha Modřany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 16. února 2018 Sdílet Odesláno 16. února 2018 Nelze. Toto zařízení se nedá použít jako repeater či AP. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.