Návštěvník Primak Odesláno 28. února 2018 Sdílet Odesláno 28. února 2018 Ahoj všichni, požívám UPC kde se dá, přípojek s různou úrovní na mnoha místech jsme měli již několik současně a teď máme jen jednu v centru Prahy, teď chci připojit hlavně Teplice, kraj města kde v domě již UPC je, ale ceníkové ceny mi nepřijdou dobrý, mě stačí základní data. Otázka jak to vymyslet, abych měl zajímavou cenu ? Je nějaký dealer, či jsou někde nějaké možné akce ať to seženu levněji, operátoři mi asi nic zajímavého nenabídnou, ikdyž jako firma jsem dlouholetí zákazníci. Máte někdo radu jak na to ? Děkuji všem předem. Mějte se. Slávek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 28. února 2018 Sdílet Odesláno 28. února 2018 zrovna v teplicích si máš na co stěžovat mě by spíš zajímalo, proč např. v praze je na ty tři levnější internety přirážka stovka oproti třeba právě teplicím nebo plzni asi sme tady moc bohatý, tak proč se nepokusit vydojit víc Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Primak Odesláno 28. února 2018 Sdílet Odesláno 28. února 2018 před 1 hodinou, Slamb napsal: zrovna v teplicích si máš na co stěžovat mě by spíš zajímalo, proč např. v praze je na ty tři levnější internety přirážka stovka oproti třeba právě teplicím nebo plzni asi sme tady moc bohatý, tak proč se nepokusit vydojit víc Coooo ? :-( já jako pražák mám příplatek ? Takže za stejný drát v Teplicích budu platit normálka a na Václaváku mám vysokohorskou přirážku ? V těch jejich ceníkách aby se kůň vyznal, připadá mi že je to stále jen o příplatcích :-( Každopádně děkuji za připomínku a asi rada žádná co ? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marena Odesláno 28. února 2018 Sdílet Odesláno 28. února 2018 před 2 hodinami, Primak napsal: nic zajímavého nenabídnou, ikdyž jako firma jsem dlouholetí zákazníci No jo, to máte smůlu. Jako dlouholetí zákazníci spíš dostanete přirážku. Já když jsem si loni vyhádával lepší podmínky, tak jsem chtěl jen tu cenu, kterou měli v normálním ceníku, protože podle své staré smlouvy jsem platil mnohem víc. To se mi operátor vysmál, že to platí jen pro nové zákazníky, že já nemám šanci. Na můj argument, že jako dlouholetý zákazník bych mohl dostat taky nějakou lepší cenu, se rozesmál ještě víc a řekl, že takhle to v Česku nefunguje nikde, na stávající zákazníky kašlou všichni, každého zajímají jen ti noví a že mám platit současnou cenu nebo můžu táhnout pryč... Tohle je přístup k zákazníkovi à la UPC. Doporučuji podat si žádost o připojení jako nový zákazník. Oni vám pak stejně budou volat kvůli návštěvě technika, při tom můžete zkusit vyjednat lepší podmínky, zvlášť pokud je v dané lokalitě dostupné i připojení jiného lokálního poskytovatele. Citovat 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Patri.k Odesláno 28. února 2018 Sdílet Odesláno 28. února 2018 před 3 hodinami, Primak napsal: Ahoj všichni, požívám UPC kde se dá, přípojek s různou úrovní na mnoha místech jsme měli již několik současně a teď máme jen jednu v centru Prahy, teď chci připojit hlavně Teplice, kraj města kde v domě již UPC je, ale ceníkové ceny mi nepřijdou dobrý, mě stačí základní data. Otázka jak to vymyslet, abych měl zajímavou cenu ? Je nějaký dealer, či jsou někde nějaké možné akce ať to seženu levněji, operátoři mi asi nic zajímavého nenabídnou, ikdyž jako firma jsem dlouholetí zákazníci. Máte někdo radu jak na to ? Děkuji všem předem. Mějte se. Slávek V některých lokalitách nabízí trvalou -100 Kč slevu. Na tu jako nový zákazník budete mít nárok. Pokud jste v oblasti kde je nějaká slušná konkurence, tak tam budete mít určitě reálnou šanci dostat nějakou lepší nabídku. Tam kde není konkurence, tam to budete mít těžší. Každopádně mají na to speciální oddělení, které je právě na vyjednávání o ceně zaměřeno. Často je to výměnou za to, že se uvážete na 2 roky a též nebývá ta sleva trvalá. Teď na to koukám a se slevou -100 Kč a odkupem Wi-fi modemu, což vám dá další -70 Kč by vás tarif 50 Mb/s vycházel na krásných a bezkonkurenčních 259 Kč /měsíčně. Takže ani nemusíte smlouvat, těžko vysmlouváte lepší cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 28. února 2018 Sdílet Odesláno 28. února 2018 6 minutes ago, Primak napsal: Coooo ? :-( já jako pražák mám příplatek ? Takže za stejný drát v Teplicích budu platit normálka a na Václaváku mám vysokohorskou přirážku ? V těch jejich ceníkách aby se kůň vyznal, připadá mi že je to stále jen o příplatcích :-( Každopádně děkuji za připomínku a asi rada žádná co ? :-( pražáci to zaplatěj Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník David R. Odesláno 28. února 2018 Sdílet Odesláno 28. února 2018 Přátelé, trochu to upřesním, ač se vám to možná nebude líbit, ale pro kabelovou TV a pevný internet nepředstavuje celá Česká republika jeden trh jako celek, ale existuje zde více jednotlivých trhů s různými tržními podmínkami, a proto se ceny mohou v jednotlivých lokalitách lišit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 28. února 2018 Sdílet Odesláno 28. února 2018 jo takže specifický trh je navíc ještě rozdělen na specifičtější lokalitky? Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 1. března 2018 Sdílet Odesláno 1. března 2018 Jestliže je republika rozdělena na specifické mzdové lokality, tak to asi ani jinak nejde. Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marena Odesláno 1. března 2018 Sdílet Odesláno 1. března 2018 Chcete naštvat? Sice už je březen, takže tam nejsou ty 3 měsíce zdarma, ale ta cena... Citovat 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.