Slamb Odesláno 1. března 2018 Sdílet Odesláno 1. března 2018 no a teď se nabízí otázka - v boleslavi je nějaká velká krize nebo nezaměstnanost? třeba na tom severu bych to chápal, ale plzeň a boleslav, to je nějaký podezřelý Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 1. března 2018 Sdílet Odesláno 1. března 2018 Možná je v Boleslavi malá poptávka po UPC internetu, malé platy tam určitě nemají. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marena Odesláno 1. března 2018 Sdílet Odesláno 1. března 2018 Naopak Škodovka má jedny z nejvyšších platů v republice. A loňské vánoční prémie byly ve výši několika měsíčních platů (já škodovák nejsem, takže já nic nedostal ). Důvod bude spíš v tom, že tady v panelácích jsou kromě UPC natažené i optické kabely dalších dvou lokálních providerů, kteří nabízejí IPTV i připojení až 1Gbps (a to symetricky, i upload!). Citovat 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 1. března 2018 Sdílet Odesláno 1. března 2018 27 minutes ago, marena napsal: tady v panelácích jsou kromě UPC natažené i optické kabely dalších dvou lokálních providerů, kteří nabízejí IPTV i připojení až 1Gbps Jojo, tohle hodne meni vyjednavaci pozici... Proto me HODNE nas*alo, kdyz Netbox nedodrzel sliby dane pred lety a v Brne na Kamechach nenatahal FTTH jak slibovali v tiskovych zpravach :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 1. března 2018 Sdílet Odesláno 1. března 2018 Ono může být těch důvodu teoreticky spousta. Od vytíženosti aktuálně vybudované sítě, přes pronájmy optických vláken vs. vlastní kapacity/kabely až po kdo ví co. Ač to málo kdo vidí, tak UPC neustále zlepšuje poskytování služeb a investuje i do stávajícího zákazníka nemalé peníze. Ačkoliv dle ceníku a smlouvy má garantovány nižší hodnoty, vždy se snaží u zákazníka dodržovat objednané maximum. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 2. března 2018 Sdílet Odesláno 2. března 2018 Ať zlepšují, ale za svoje. Sjednal jsem si nějakou službu za nějakou cenu. Současná změna je jednostranně vynucená. To, že opticky změnili tarify a rychlosti tak, že se člověk dostane se stávajícím tarifem někam "mezi", považuji za jednostranný krok jasně vedoucí k navýšení ceny. Jestli mám upload 100 Mb nebo "až" 150Mb, to mě rozhodně z ničeho nevytrhne, když download se nemění. Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keramik Odesláno 2. března 2018 Sdílet Odesláno 2. března 2018 Tak v Plzni za to "může" poskytovatel pilsfree , kvůli kterému je ta cena nižší aby byli konkurenceschopní. Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Klasik V.Station 3.1, 2xCA modul Plzeň - Skvrňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.