Návštěvník David R. Odesláno 1. března 2018 Sdílet Odesláno 1. března 2018 Chcete s námi zdarma testovat nové zařízení pro lepší příjem Wi-Fi ve vaší domácnosti a jste z Prahy, Brna nebo Bratislavy? WIFI Booster zkvalitní Váš Wi-Fi signál a přivedete ho kamkoli do Vaší domácnosti. Navíc vyřeší problém s umístěním modemu a set-top-boxu v různých místnostech – a vy tak budete moci využívat všechny služby digitální televize, včetně aplikací. Užijte si zesílený Wi-Fi signál, který bude dostupný v různých místnostech či dokonce v různých patrech rodinného domu. Zařízení se postará o přenos dat pomocí elektrické sítě. Ani silné zdi již nebudou překážkou superrychlému připojení kdekoliv u vás doma. Přihlaste se do testování a buďte mezi prvními, kdo vyzkouší schopnosti našeho UPC Wi-Fi Boosteru. Registraci proveďte ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 14. července 2018 Sdílet Odesláno 14. července 2018 Tak jsem si všiml že už Wifi booster UPC nabízí oficiálně https://www.upc.cz/internet/doplnky/upc-wifi-booster/ Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 10. června 2019 Sdílet Odesláno 10. června 2019 V 1. 3. 2018 v 12:19 PM, David - UPC napsal: Chcete s námi zdarma testovat nové zařízení pro lepší příjem Wi-Fi ve vaší domácnosti a jste z Prahy, Brna nebo Bratislavy? Tak mě napadá ... 1. Kde je v uvedeném odkazu ono testování zdarma ? Pravda, nejsem z Prahy nebo z Brna, nebo dokonce z Bratislavy a AI serveru UPC zjevně rozhodla, že nesplňuju požadovanou podmínku rezidence... 2. Nabídka zjevně nebere v úvahu zatím stále očekávané oddělení UPC a převzetí UPC.CZ Vodafonem.... Že by se UPC zbavovalo nadbytečných (zbytečně nakoupených) zásob ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 10. června 2019 Sdílet Odesláno 10. června 2019 No on 1.3.2018 nikdo veřejně nevěděl o prodeji UPC ČR a oddělení ČR a SK - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 10. června 2019 Sdílet Odesláno 10. června 2019 (upraveno) Obvykle si datování příspěvku všímám, tentokrát mě převezl software MS a toto téma na mém pc z nějakého důvodu zařadil mezi nové příspěvky. Nebo jsem se ukliknul..😄 Omlouvám se Davidovi z UPC ... Upraveno 10. června 2019 uživatelem Retiree Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 10. června 2019 Sdílet Odesláno 10. června 2019 Táma již je neaktuální, zamykám. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky