Odesláno 1. března 2018 7 let pokud ho máš v pronájmu, volej zákaznickou linku UPC Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 2. března 2018 7 let Nejspis problem se signalem, zkus zavoalt tu infolinku oni se ti na to na dalku mrknou. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 26. března 2018 7 let Mám po výmene starého Cisco routra presne tento istý problém: CBN CH7465LG sa kazdých 30 minút reštartuje. Našlo sa funkčné riešenie?
Odesláno 27. března 2018 7 let Že by na Slovensku byla nějaká špatná serie Compalů? Zavolej na linku UPC a dej vědět, jak jsi dopadl. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 27. března 2018 7 let Písal som im na support. Odpovedali takto: "Na Váš modem som zaslal novú konfiguráciu a resetoval modem, otestujte si pripojenie po tejto zmene." V priebehu dňa/večera to rodičia otestujú. No veľmi tomu neverím. Skôr si myslím, že tam môže byť problém so signálom. Cisco router pokiaľ sa nepokazil, šlapal na 100%...
Odesláno 27. března 2018 7 let Mně tohle začal Compal dělat před týdnem, po devíti měsících fungování. Každých 10-90 minut se sám od sebe restartnul. Včera mi technik přivezl nový. Po úvodní půlhodince nabíhání se restartnul už jen jednou, asi o hodinu později, a od té doby drží, zatím je to asi 20 hodin. Tak doufám, že už to bude v pořádku, že to opravdu bylo vadným modemem. Nějaké kontroly dotažení konektorů nebo tovární nastavení modemu, které vám nejspíš budou vnucovat, to udělat můžete, ale nejspíš to nepomůže, aspoň u mě to nepomohlo. Upraveno 27. března 2018 7 let uživatelem marena 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Odesláno 27. března 2018 7 let Štandardná kompatibilná špecifikácia: DOCSIS 3.0 Verzia hardvéru: 5.01 Verzia softvéru: CH7465LG-NCIP-4.50.18.23-4-GA-NOSH MAC adresa: XXXXXXXXXXX Sériové číslo modemu: DEAPXXXXXXXX Prevadzka systému: 0day(s)6h:36m:23s Sieťový prístup: Povolené Predpokladám, že pri reštarte/strate signálu sa štatistika prevádzky systému vynuluje a čas nabieha od nuly. Ak je to tak, tak to ide už cez 6 hodín bez výpadku....? Upraveno 27. března 2018 7 let uživatelem PetoBB oprava
Odesláno 27. března 2018 7 let Mne tiež poslali novú konfiguráciu, ešte to potom blblo pol dňa, ale na druhý deň už to fachčalo všetko v poriadku.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.