Návštěvník Qwer Odesláno 7. března 2018 Sdílet Odesláno 7. března 2018 Dobrý den, nejde se mi připojit na Wi-Free pomocí telefonu (Xiaomi Mi Max). Chce to po mě název domény. Co tam mám napsat? A můžu do identity vyplnit svůj mail, když ho mám jako jméno na přihlášení do moje UPC? Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Pelikán Odesláno 7. března 2018 Sdílet Odesláno 7. března 2018 Domenu nevyplnujte. Vyplneno mate mit jen: Metoda EAP: PEAP Ověření phase 2: MSCHAPV2 Certifikat: Ten co tam mate. Identita: (Prihlasovaci jmeno do Moje UPC) Heslo: (Heslo, ktere jste zvolil do Wi-Free. Je jine, nez heslo do Moje UPC.) Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komfort Vodafone Station, CA modul Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Qwer Odesláno 7. března 2018 Sdílet Odesláno 7. března 2018 Aha nevím, co bylo před tím špatně, protože jsem to zkoušel, ale teď už mi to každopádně jde. Já Vám moc děkuji za pohotovou odpověď ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník sober Odesláno 10. března 2018 Sdílet Odesláno 10. března 2018 (upraveno) Dobrý večer, mám mobil Huawei P10 s Androidem 8.0. Certyfikat jsem naistaloval, ale nejde ho zvolit v nastavení. Když vyberu "use system certificates", tak chce to po mě název domeny, jinak tlačítko "připojit" je neaktivní. Když to zkusím bez cerfytikatu, tak to taky nejde - connection time out. Edit: Nakonec povedlo se správně nainstalovat certyfikat, nemusel jsem už zadávat názvu domeny, ale stejně nejde se připojit - furt je connection timed out Upraveno 10. března 2018 uživatelem sober Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník binovec Odesláno 11. března 2018 Sdílet Odesláno 11. března 2018 (upraveno) Certifikát není třeba instalovat stačí vyplnit uživatelské jméno které používáte pro přihlášení na https://my.upc.cz/MyAccount/Index a na těchto stránkách https://my.upc.cz/MyServices/Internet#divWiFree si nastavíte heslo které je jiné než přihlášení do my.upc. Takže po zadání už. jména a hesla do UPC free by to mělo fungovat. Aspoň mě to takhle funguje už léta ( i bez nainstalování certifikátu ). Jen to není soukromé připojení a to mi nevadí. Upraveno 11. března 2018 uživatelem binovec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 28. března 2019 Sdílet Odesláno 28. března 2019 Existuje nějaká statistika, nakolik je Wi-Free využíváno? Myšlenka je to hezká, na druhou stranu nějak nechápu, proč tolik zařízení možná zbytečně smaží do vzduchu .... 1 1 Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 28. března 2019 Sdílet Odesláno 28. března 2019 Wi-Free vysílá na sterjném kanálu, co standardní síť na modemu. Tedy nic zbytečně do vzduchu nesmaží. Tedy kromě pár bitů informací navíc a jedno SSID. 1 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 28. března 2019 Sdílet Odesláno 28. března 2019 Jirka007 - tady se člověk nesmí zeptat, když něčemu nerozumí? Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thaischumi Odesláno 2. srpna 2019 Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 Mě by zajímalo co bude s Wi-Free v budoucnu po sloučení s Vodafonem, momentálně je možné připojit i na Slovensku, v Německu, Rakousku, Irsku, Maďarsku, Nizozemsku, Polsku, Švýcarsku, Belgii a Rumunsku díky společné databázi. 1 Citovat Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Pelikán Odesláno 3. srpna 2019 Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 Doufám, že to zachovají co nejdéle... Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komfort Vodafone Station, CA modul Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.