Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den,

nejde se mi připojit na Wi-Free pomocí telefonu (Xiaomi Mi Max). Chce to po mě název domény. Co tam mám napsat? A můžu do identity vyplnit svůj mail, když ho mám jako jméno na přihlášení do moje UPC?

Děkuji za odpověď

Screenshot_2018-03-07-12-21-48-453_com.android.settings.png

Odesláno

Domenu nevyplnujte.

Vyplneno mate mit jen:

Metoda EAP: PEAP

Ověření phase 2: MSCHAPV2

Certifikat: Ten co tam mate.

Identita: (Prihlasovaci jmeno do Moje UPC)

Heslo: (Heslo, ktere jste zvolil do Wi-Free. Je jine, nez heslo do Moje UPC.)

Odesláno

Aha :D nevím, co bylo před tím špatně, protože jsem to zkoušel, ale teď už mi to každopádně jde. Já Vám moc děkuji za pohotovou odpověď ;-)

Odesláno

Dobrý večer,

mám mobil Huawei P10 s Androidem 8.0. Certyfikat jsem naistaloval, ale nejde ho zvolit v nastavení. Když vyberu "use system certificates", tak chce to po mě název domeny, jinak tlačítko "připojit" je neaktivní. Když to zkusím bez cerfytikatu, tak to taky nejde - connection time out.

Edit: Nakonec povedlo se správně nainstalovat certyfikat, nemusel jsem už zadávat názvu domeny, ale stejně nejde se připojit - furt je connection timed out

Upraveno uživatelem sober

Odesláno

5aa4eebe93cd5_certifikt.thumb.jpg.b86af4003f32dd4f01355a921505f4b8.jpg

Certifikát není třeba instalovat stačí vyplnit uživatelské jméno které používáte pro přihlášení na https://my.upc.cz/MyAccount/Index a na těchto stránkách https://my.upc.cz/MyServices/Internet#divWiFree si nastavíte heslo které je jiné než přihlášení do my.upc. Takže po zadání už. jména a hesla do UPC free by to mělo fungovat. Aspoň mě to takhle funguje už léta ( i bez nainstalování certifikátu ). Jen to není soukromé připojení a to mi nevadí.

Upraveno uživatelem binovec

• Po roku...
Odesláno

Existuje nějaká statistika, nakolik je Wi-Free využíváno? Myšlenka je to hezká, na druhou stranu nějak nechápu, proč tolik zařízení možná zbytečně smaží do vzduchu ....

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole
Odesláno

Wi-Free vysílá na sterjném kanálu, co standardní síť na modemu. Tedy nic zbytečně do vzduchu nesmaží. Tedy kromě pár bitů informací navíc a jedno SSID.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Jirka007 - tady se člověk nesmí zeptat, když něčemu nerozumí?

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole
  • po měsících...
Odesláno

Mě by zajímalo co bude s Wi-Free v budoucnu po sloučení s Vodafonem, momentálně je možné připojit i na Slovensku, v Německu, Rakousku, Irsku, Maďarsku, Nizozemsku, Polsku, Švýcarsku, Belgii a Rumunsku díky společné databázi.

• Super 800 Mb/s Profi
  • -
  • Komfort
  • VF Station + 3x CA Moduly
  • Praha - Jinonice
Odesláno

Doufám, že to zachovají co nejdéle...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague