Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Z článku Není FUP jako FUP, který vyšel dnes na Lupě http://www.lupa.cz/clanky/neni-fup-jako-fup/

Tiskový mluvčí společnosti Karneval Media, pan Jan Hlaváč, potvrdil připravované změny, avšak další podrobnosti zveřejnit odmítl.

"Vzhledem k novým formám obsahu v síti Internetu připravuje Karneval Media změnu FUP, aby svým klientům stále poskytoval co nejlepší služby a poměr ceny k výkonu."

Odesláno

Teď je jen otázka, zda to budou změny k lepšímu nebo k horšímu. :?

Odesláno

Řekl bych, že rozhodně k lepšímu. Už podle toho, co se píše.

Odesláno

No aby to nedopadlo jako minule - že zvýší 2x rychlosti a nechají limit na data jaký je.

Odesláno

No nemyslim ze by to bylo nejak vyrazne lepsi. Bohuzel porad u nas telekomunikacni trh neni tak vyspely jako ve skandinavii nebo USA ci asii.

Odesláno

Myslim, ze se to dalo ocekavat po akci 6+1 jiste musi prijit nejaky velky tresk. Porad nemohu nastavit ten pitomej router. Hlavne bych nerad, aby mi prideloval IP DHCP, anobrz si paltim verejnou za cenu jednech lepsich hrebicku do rakve mesicne.

Odesláno

Tipuju to na zdvojnásobení limitů. Ale uvidíme.

Odesláno
Tipuju to na zdvojnásobení limitů.

Jj tez si myslim, ze Karneval provede presne tuto zmenu. Preci jen musi se pokusit dotahnout se na limity u UPC... dost ted zaostava :wink: No nechme se prekvapit :)

a pokud s tim Karneval opravdu hodla delat neco v nejblizsi dobe tak by se to melo odehrat zitra ci pozitri pred vstoupenim do dalsiho mesicniho obdobi :wink:

Odesláno

No já mám třeba měsíční období od 3 do 3 tak mají ještě čas :D

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno
No já mám třeba měsíční období od 3 do 3 tak mají ještě čas :D

hehe ja sem lama vubec mi to nedoslo ze je to dle toho kdy mu byla sluzba zrizena :lol: njn to je to slunicko :lol:

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague