Odesláno 28. března 2018 7 let Zákazníci kabelové televize UPC si sledování programů České televize (ČT), navzdory rozsáhlým změnám v souvislosti s přechodem veřejnoprávních programů na nový standard DVB-T2, mohou užívat nadále bez starostí. Všechny programy ČT, tedy ČT1, ČT2, ČT Sport, ČT 24, a ČT / ČT art, jsou a budou ve formátu SD, stejně jako v HD (vysoké rozlišení) v nabídce UPC bez jakýchkoli změn. UPC zároveň doplní regionální verze ČT1 HD a ČT 1 z ostravského a brněnského studia také do nabídky TV START. Tiskovou zprávu najdete ZDE
Odesláno 15. dubna 2018 7 let Dobrý den, mám dotaz. Mám TV Panasonic, rozlišení HD. Pokud si pořídím TV s rozlišením 4K bude lepší obraz? Je vhodná taková investice? Díky.
Odesláno 15. dubna 2018 7 let Uveďte prosím konkrétní model(y). Upraveno 15. dubna 2018 7 let uživatelem Jack_6428 Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 16. dubna 2018 7 let @Čenda - no, to je otázka. Pokud máš nějaký zdroj filmů ve 4k, tak určitě. Pokud jde o Tv vysílání, tak se ta Tv bude snažit ho upscalovat, a výsledek závisí od kvality zdroje i televize. Je to jako když ti Tv upscaluje SD vysílání na FHD. Někdy je výsledek lepší, někdy horší. Taky záleží na velikosti obrazovky a pozorovací vzdálenosti (pokud si pořídíš 4k ve 42´´ a budeš se koukat ze 4 metrů, tak rozdíl nepoznáš). P.S. Některé levnější Tv mají "falešné" 4k - místo, aby měly příslušný počet RGB pixelů, tak výrobce doplní jen čistě bílý pixel. Označuje se to RGBW, viz: Falešné 4k 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem
Odesláno 23. května 2018 6 let Nedávno mi umřela jedenáct let stará plasma od Panasonic, tak jsem koupil 4k OLED od LG a rozdíl teda pozoruju :-).
Odesláno 23. května 2018 6 let No jo ale jaké ta plazma měla rozlišení obrazu? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.