Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Zákazníci kabelové televize UPC si sledování programů České televize (ČT), navzdory rozsáhlým změnám v souvislosti s přechodem veřejnoprávních programů na nový standard DVB-T2, mohou užívat nadále bez starostí. Všechny programy ČT, tedy ČT1, ČT2, ČT Sport, ČT 24, a ČT :D / ČT art, jsou a budou ve formátu SD, stejně jako v HD (vysoké rozlišení) v nabídce UPC bez jakýchkoli změn. UPC zároveň doplní regionální verze ČT1 HD a ČT 1 z ostravského a brněnského studia také do nabídky TV START.

Tiskovou zprávu najdete ZDE

• po 3 týdnech...
Odesláno

Dobrý den, mám dotaz. Mám TV Panasonic, rozlišení HD. Pokud si pořídím TV s rozlišením 4K bude lepší obraz?

Je vhodná taková investice?

Díky.

Odesláno

Uveďte prosím konkrétní model(y).

Upraveno uživatelem Jack_6428

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

@Čenda - no, to je otázka. Pokud máš nějaký zdroj filmů ve 4k, tak určitě. Pokud jde o Tv vysílání, tak se ta Tv bude snažit ho upscalovat, a výsledek závisí od kvality zdroje i televize. Je to jako když ti Tv upscaluje SD vysílání na FHD. Někdy je výsledek lepší, někdy horší. Taky záleží na velikosti obrazovky a pozorovací vzdálenosti (pokud si pořídíš 4k ve 42´´ a budeš se koukat ze 4 metrů, tak rozdíl nepoznáš).

P.S. Některé levnější Tv mají "falešné" 4k - místo, aby měly příslušný počet RGB pixelů, tak výrobce doplní jen čistě bílý pixel. Označuje se to RGBW, viz:

Falešné 4k

• 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Modem Compal (černý), CA modul
  • Ústí nad Labem
  • po měsíci...
Odesláno

Nedávno mi umřela jedenáct let stará plasma od Panasonic, tak jsem koupil 4k OLED od LG a rozdíl teda pozoruju :-).

Odesláno

Pravda, jen 1024 x 768.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague