Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den. Dostal jsem práci v NSR. Včera jsem tam přijel,dostal jsem služební noťas a protože jsem jel domů až ráno tak jsem se chtěl podívat na televizi na Horizon GO. Přihlásil jsem se svým přihlašovacím jménem , zadal heslo a naskočila mi tato hláška: Omlouváme se,video nyní nelze přehrát. Tento kanál blokuje toto video z důvodu právních omezení. Myslel jsem si,že mi to bude fungovat i v něměcku a budu se moci dívat na české filmy. Děkuji za rady.

Odesláno

@odyseus Zdravím, vysílací práva jsou pouze pro naše území, proto signál v zahraničí blokujeme. Díky nové vyhlášce EU by se to ale mělo změnit a hranice "padnout" :) 

Odesláno

V jakém časovém horizontu ta změna přijde.Děkuji za odpověď

Odesláno

@odyseus předpokládám po 1.4.2018 

Odesláno

Děkuji moc.

Odesláno
32 minutes ago, odyseus napsal:

Dobrý den. Dostal jsem práci v NSR. Včera jsem tam přijel,dostal jsem služební noťas a protože jsem jel domů až ráno tak jsem se chtěl podívat na televizi na Horizon GO. Přihlásil jsem se svým přihlašovacím jménem , zadal heslo a naskočila mi tato hláška: Omlouváme se,video nyní nelze přehrát. Tento kanál blokuje toto video z důvodu právních omezení. Myslel jsem si,že mi to bude fungovat i v něměcku a budu se moci dívat na české filmy. Děkuji za rady.

Idealni je nastavit si doma pred odjezdem do zahranici vlastni VPN nebo proxy server...

Odesláno

Děkuji za radu ale jsem jen běžný uživatel PC a vlastni VPN nebo proxy server jsou pro mně  neznámé a s mými znalostmi práce na PC neproveditelné pojmy. Radši počkám na tu změnu vyhlášky EU. Snad to brzy přijde.Ještě jednou děkuji.

Odesláno

nazdar jdi na "české VPN"tam máš návod ........bez problémů to funguje

• 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7
  • Liberec
  • Slamb změnil název na Horizon GO mimo Česko
  • po měsíci...
Odesláno

skončí od dubna geoblocking  UPC, víte o tom někdo něco ???

• 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7
  • Liberec
Odesláno

Skvělá otázka. Chci se  ještě zeptat jestli se budeme moct dívat ve středu od 20:30 na Ligu mistrů na STV1 aniž by bylo černo.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague