Odesláno 6. února 2018 7 let Dobrý den. Dostal jsem práci v NSR. Včera jsem tam přijel,dostal jsem služební noťas a protože jsem jel domů až ráno tak jsem se chtěl podívat na televizi na Horizon GO. Přihlásil jsem se svým přihlašovacím jménem , zadal heslo a naskočila mi tato hláška: Omlouváme se,video nyní nelze přehrát. Tento kanál blokuje toto video z důvodu právních omezení. Myslel jsem si,že mi to bude fungovat i v něměcku a budu se moci dívat na české filmy. Děkuji za rady.
Odesláno 6. února 2018 7 let @odyseus Zdravím, vysílací práva jsou pouze pro naše území, proto signál v zahraničí blokujeme. Díky nové vyhlášce EU by se to ale mělo změnit a hranice "padnout"
Odesláno 6. února 2018 7 let 32 minutes ago, odyseus napsal: Dobrý den. Dostal jsem práci v NSR. Včera jsem tam přijel,dostal jsem služební noťas a protože jsem jel domů až ráno tak jsem se chtěl podívat na televizi na Horizon GO. Přihlásil jsem se svým přihlašovacím jménem , zadal heslo a naskočila mi tato hláška: Omlouváme se,video nyní nelze přehrát. Tento kanál blokuje toto video z důvodu právních omezení. Myslel jsem si,že mi to bude fungovat i v něměcku a budu se moci dívat na české filmy. Děkuji za rady. Idealni je nastavit si doma pred odjezdem do zahranici vlastni VPN nebo proxy server...
Odesláno 6. února 2018 7 let Děkuji za radu ale jsem jen běžný uživatel PC a vlastni VPN nebo proxy server jsou pro mně neznámé a s mými znalostmi práce na PC neproveditelné pojmy. Radši počkám na tu změnu vyhlášky EU. Snad to brzy přijde.Ještě jednou děkuji.
Odesláno 6. února 2018 7 let nazdar jdi na "české VPN"tam máš návod ........bez problémů to funguje 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec
Odesláno 28. března 2018 7 let skončí od dubna geoblocking UPC, víte o tom někdo něco ??? 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec
Odesláno 28. března 2018 7 let Skvělá otázka. Chci se ještě zeptat jestli se budeme moct dívat ve středu od 20:30 na Ligu mistrů na STV1 aniž by bylo černo.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.