Přejít na obsah

Nedostatky Handanu, taky Vás štve?

Doporučené příspěvky

Návštěvník Moki
nicméně přes všechny ty děsný problémy jsem za digital rád... jenže mi jde o princip a tak trávím už měsíc hádkama :?

Stejně jsem na tom i já. Poslední odpověď od UPC na mou stížnost ohledně zamrzání byla tato:

"Občasné zamrznutí STB je bohužel vlastnost, kterou nelze odstranit. Je to způsobeno tím, že se v tomto přístroji programy musí dekodovat a když zvolíte jiný kanál rychleji, než se rozkódoval ten předchozí, tak dojde k zahlcení STB a musí buďto počkat a nebo STB odpojit na chvilku od elektřiny."

PS: možná by stálo zato, založit nové téma: Otázky a odpovědi UPC.

Návštěvník goofy75

Hm, tak takovou odpověď jsem nedostal...a že jich už mám od nich dost...Dnes volal technik, a prej, že je to možná úrovní signálu, tak nevím, před měsícem mi jinej technik řek, že to tím bejt nemůže... prostě kocourkov hadr...

Návštěvník Moki

Jo, něco tady smrdí a řádně. Že by UPC?

Nedávno mi odpověděli, že úroveň signálu musí být >60%.

Když jsem si o týden později ztěžoval, že mám pouze 48 až 50, tak odpověděli "Vámi zadané parametry jsou naprosto v pořádku a u digitální televize zpravidla nedosahují vyšších hodnot. Pro úroveň signálu je hodnota v pořádku, pokud se nedostane pod 45%."

Prostě odpovídají podle toho jak se jim to hodí - jak píše Goofy75 - kocourkov hadr...

Zjistil jsem, že od 60% a míň začíná STB dělat chyby. Jestliže tvrdí že 48-50% je v pořádku ta pěkně kecají. Před vánocemi mi klesla úroveň u HBO a ostatních programů v muxu na 170MHz na úroveň 60% a nedalo se na to dívat. Týden před tím jsem měl doma jejich technika (když mě omylem na tři dny odpojily - to nechápu) a bylo všechno v pořádku. Experimentováním se zesilovačem jsem zjistil, že zamrzávání obrazu přestávalo již od úrovně signálu >62% (teď jsem to nechal na cca 70%). Nevím proč mají někde tak slabý signál, když kolega o kus dál má se stejným fw. více než 80%.

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek
  • Bílina

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...