Odesláno 11. dubna 2018 7 let Zákazníci společnosti UPC Česká republika mohou nyní prostřednictvím mobilní televize Horizon Go sledovat více než 100 televizních stanic v celé Evropské unii. Od začátku dubna si mohou televizní zábavu užívat ve 28 evropských zemích stejně, jako kdyby byli doma. A to jak živé vysílání, tak i 7denní Zpětné zhlédnutí, nebo neomezenou online videotéku MyPrime, ve které si mohou vybrat z více než 2 000 filmových a seriálových titulů. Stejně jako v České republice, tak i v zemích EU mohou mobilní televizi Horizon Go sledovat online, na smartphonech, tabletech, stolních počítačích či noteboocích. Tiskovou zprávu si můžete přečíst ZDE
Odesláno 15. dubna 2018 7 let A tohle mne bude otravovat jak jeste dlouho? Premium - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6 Brno
Odesláno 15. dubna 2018 7 let Kde se ti to objevuje? Já to tady v tvém postu vidím poprvé. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 15. dubna 2018 7 let Pokazde, kdyz si otevru web horizon.tv v prohlizeci. Premium - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6 Brno
Odesláno 15. dubna 2018 7 let V jakém prohlížeči? Ukládáte si cookies nebo je mažete? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 15. dubna 2018 7 let Susenky nemazu, ale asi to netreba resit - dela to jen Microsoft Edge, v nemz mi web horizon.tv jede nejlepe. Vsechny ostatni prohlizece jsou v pohode. Premium - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6 Brno
Odesláno 16. srpna 2019 5 let Dnes jsem přejel hranice do Polska a konec. Z důvodu regionálních omezení. Polsko vystoupilo z EU? 😤
Odesláno 16. srpna 2019 5 let Polsko zůstalo pod Liberty, zatímco my jsme už pod Vodafonem. Asi už je to nepřátelské území 😁 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.