Návštěvník David R. Odesláno 11. dubna 2018 Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Zákazníci společnosti UPC Česká republika mohou nyní prostřednictvím mobilní televize Horizon Go sledovat více než 100 televizních stanic v celé Evropské unii. Od začátku dubna si mohou televizní zábavu užívat ve 28 evropských zemích stejně, jako kdyby byli doma. A to jak živé vysílání, tak i 7denní Zpětné zhlédnutí, nebo neomezenou online videotéku MyPrime, ve které si mohou vybrat z více než 2 000 filmových a seriálových titulů. Stejně jako v České republice, tak i v zemích EU mohou mobilní televizi Horizon Go sledovat online, na smartphonech, tabletech, stolních počítačích či noteboocích. Tiskovou zprávu si můžete přečíst ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mymak Odesláno 15. dubna 2018 Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 A tohle mne bude otravovat jak jeste dlouho? Citovat Premium - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6 Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 15. dubna 2018 Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 Kde se ti to objevuje? Já to tady v tvém postu vidím poprvé. Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mymak Odesláno 15. dubna 2018 Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 Pokazde, kdyz si otevru web horizon.tv v prohlizeci. Citovat Premium - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6 Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 15. dubna 2018 Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 V jakém prohlížeči? Ukládáte si cookies nebo je mažete? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mymak Odesláno 15. dubna 2018 Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 Susenky nemazu, ale asi to netreba resit - dela to jen Microsoft Edge, v nemz mi web horizon.tv jede nejlepe. Vsechny ostatni prohlizece jsou v pohode. Citovat Premium - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6 Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Fmmb Odesláno 16. srpna 2019 Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Dnes jsem přejel hranice do Polska a konec. Z důvodu regionálních omezení. Polsko vystoupilo z EU? 😤 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marena Odesláno 16. srpna 2019 Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Polsko zůstalo pod Liberty, zatímco my jsme už pod Vodafonem. Asi už je to nepřátelské území 😁 Citovat 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.