Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Na tv většinou sleduju jen lineární vysílání CT24, obvykle pak, při občasném přeladění na jinou stanici na konci měsíce zjišťuju, že nemám obnovené předplatné... Načtení aktuálního předplatného ke konci měsíce trvá i desítky minut, takže za mě palec nahoru!

Obnovení programové nabídky (Zpráva v Moje UPC z 23.4.2018)

Odkrýt skrytý obsah

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tušil jsem, že mě to opět postihne.... Dnes jsem, opět po delší době, pojal úmysl sledovat předplacený kanál (př. HBO), objevila se pouze hláška Conax, nebo tak něco a … nic !

Vzpomněl jsem si na oficiální (?) dopis UPC s tímto oznámením a jal se postupovat podle návodu v dopise: … Následně se přihlaste do Moje UPC, vyberte v levém menu možnost „Televize“ a následně „Obnovení programové nabídky“.  Kde k sakru máte to Obnovení programové nabídky? Naštěstí se po necelých dvaceti minutách nabídka obnovila automaticky.

Tak nevím, kdo je větší blb, já, že to nedokážu najít, nebo ten, kdo podobné neověřené hovadiny zveřejňuje?

Odesláno

9Ivwn.jpg

Musíš hledat u Televize - Moje zařízení 🙂

Odesláno

no nivím co se dá 20 minut hledat ja jedné stránce:

image.thumb.png.a50e8c13b6fb68bd0fdfba5ad83dd08f.png

Jinak STB je potřeba na začátku měsíce zapnout na nějakém nejlépe zakódovaném programu, aby si načetl předplatné na aktuální měsíc.

opravdu stačilo postupovat podle toho návodu:

" Následně se přihlaste do Moje UPC, vyberte v levém menu možnost „Televize“ a následně „Obnovení programové nabídky“. "

Upraveno uživatelem technik

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odesláno

mám 2x CA modul, který od zrychlení resp. zdražení z mojeUPC zmizel a také tam možnost Obnovení nabídky postrádám

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

Děkuji všem za reakce a snahu pomoci. Techniku, o STB jsem nepsal, STB nemám, opravdu nestačí postupovat podle návodu. Jsem rád, že ten blb nejsem já a připojuju se k retronovi, taky nemám v Moje UPC Moje zařízení

Prostě UPC klasika o pravé a levé ruce, jinak samozřejmě prkotina pro zasmání...

Odesláno

Ja mam jen CA modul a tu nabidku tam mam.
Asi to maji nekde rozbity...
image.png.7fff44ccc3557d00c5961a46c93bab39.png

Odesláno

maj to rozbitý, zapomněl jsem uvést, že CA moduly mam odkoupené a v zařízeních uvedeno "TV tarif bez zařízení", CA modul tam byl, ale zmizel někdy duben/květen

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

Takže to vypadá, že obnovení přes moje UPC funguje jen u pronajatých zařízení (STB,Modul). Kdo má jen odkoupené zařízení má asi smůlu 😞

Odesláno

Tohle potvrzuji, já mám 1 koupený a 1 pronajatý a v Moje UPC vidím jen ten pronajatý.

• 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Modem Compal (černý), CA modul
  • Ústí nad Labem

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague