Návštěvník Retiree Odesláno 28. dubna 2018 Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 Při výběru optimálního upgrade mé domácí sítě na 802.11ac mi jako nejvhodnější vyšel Compal. Při rozhodování mi uniklo, že Compal nemá USB port potřebný pro mou tiskárnu. K tiskárně jsem měl nedávno koupené nové náplně (tisknu hodně, tak jednou do měsíce), takže jsem jí ještě nechtěl vyhodit. Jako řešení se nabízelo použít jednoduchý tiskový server, bohužel v ceně srovnatelné s cenou nové tiskárny. Nalezl jsem, koupil, nainstaloval LRP Print Server a odzkoušel k plné spokojenosti tisk z desktopu po drátech a z laptopu vzduchem... I obslužný soft se jeví přívětivě, ale především, 1200 CZK vs 19 USD (ty ceny dost lítají, lépe vybírat přímo na stránkách výrobce/prodejce)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 30. dubna 2018 Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Díky za tip, ani jsem netušil že něco takového existuje, šikovná krabička. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 30. dubna 2018 Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 (upraveno) Teď koukám na ty stoupající ceny! Asi připravují nějaký blížící se Black Friday, při němž ceny výrazně sníží na původní hodnoty... Za ten (první) nefunkční odkaz se omlouvám, stále víc postrádám trvalou možnost editace příspěvku. Upraveno 30. dubna 2018 uživatelem Retiree Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.